Witaj na Forum FajnaMama!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Wrześniowe mamusie 2012:)

Zgłoś nadużycie #371 8 lutego 2012, 10:32

mimi1 Zaprawiona w bojach mimi1 awatar
Milusia33 popatrz jakie mamy identyczne suwaczki :P

Zgłoś nadużycie #372 8 lutego 2012, 11:11

tymgrab Gotowa na wszystko tymgrab awatar
gratuluję wejścia w 9 tydzien
Na­pot­kałam na swo­jej drodze szczęście..
Leżało niewin­nie scho­wane w ster­cie przeżytych wspomnień..
Nie szu­kałam je bo na­wet przez myśl mi nie przeszło,ze mogę je zna­lez właśnie tam..

Zgłoś nadużycie #373 8 lutego 2012, 12:38

madziaa Świeżo upieczona madziaa awatar
Ja też wspułczuje mamom które cały czas sie męczą.
Ja nie mam narazie żadnych objawów i czuje się świetnie do tego moja córka Angelika cały czas przytula się do brzuszka i go całuje :) to fajne uczucie jak wiesz że twoje starsze dziecko równiesz cieszy się że będzie dzidziuś.  A co do imion to wybraliśmy z mężem Antoni i Julia zobaczymy co będzie :)

Zgłoś nadużycie #374 8 lutego 2012, 12:53

misiowka Gotowa na wszystko misiowka awatar
ja juz mam 9 tygodni za soba i jak do tej pory nie mialam zadnych uciazliwych dolegliwosci, poza bolami brzucha i piersi na poczatku. Moja siostra swoja ciaze tez przeszla bez dolegliwosci, wiec moze to genetyczne :)
Wspolczuje wszystkim kobietkom borykajacym sie z nudnosciami, bo to na pewno potrafi dac w kosc.

Zgłoś nadużycie #375 8 lutego 2012, 12:56

Milusia33 napisał(a)

Ja juz mam 8 tygodni za soba i musze powiedziec ze te ostatnie dni byly dosc spokojne ani razu nie kochalam porcelanowej muszli :)

mam nadzieje ze najgorsze juz za Toba, podobno od 12 tygodnia te dolegliwosci juz zupelnie przechodza i mozna w pelni cieszyc sie oczekiwaniem na dzidziusia :)

Zgłoś nadużycie #376 8 lutego 2012, 13:17

Milusia33 Gotowa na wszystko Milusia33 awatar
Milusia33 popatrz jakie mamy identyczne suwaczki :P

Witaj,tio prawda prawie takie same :P i obydwie jestesmy w 8 tygodniu :P

Zgłoś nadużycie #377 8 lutego 2012, 13:21

mam nadzieje ze najgorsze juz za Toba, podobno od 12 tygodnia te dolegliwosci juz zupelnie przechodza i mozna w pelni cieszyc sie oczekiwaniem na dzidziusia :)

Zobaczymy mam nadzieje ze masz racje i pomalu mi przechodzi,chociaz dzisiaj herbatka z cytrynka nie posmakowala mojemu kochanemu Wampirkowi ale jestem dobrej mysli ze bedzie lepiej ;)

Zgłoś nadużycie #378 8 lutego 2012, 13:26

chyba tasiemca mam ciągle głodna teraz kiślu bym zjadła
Nie szu­kałam je bo na­wet przez myśl mi nie przeszło,ze mogę je zna­lez właśnie tam..

Zgłoś nadużycie #379 8 lutego 2012, 13:29

tymgrab napisał(a)

chyba tasiemca mam ciągle głodna teraz kiślu bym zjadła

cos w tym jest, ja tez bym mogla ciagle cos podjadac, wczoraj zamialo mi sie na sledzie :) zreszta ogolnie bardziej ciagnie mnie do slonego i ostrego zamiast do slodyczy

Zgłoś nadużycie #380 8 lutego 2012, 13:30

Ato normalne z tym tasiemcem caly czas czlowiek glodny chodzi ;) ja staram sie jesc mniej ale czasciej to pomaga troche nie czuje az takiego mocnego sania w zoladku ;)

Zgłoś nadużycie #381 8 lutego 2012, 14:10

http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-jeans-r-s-i2098493754.html
zobaczcie 29 zł super !! ale ja sie jeszcze wstrzymam

Zgłoś nadużycie #382 8 lutego 2012, 14:11

mam do Was jeszcze takie pytanko: zaopatrywalyscie sie moze w jakies madre poradniki, ksiazki czy inne ciekawe materialy dla ciazowek? macie cos godnego polecenia? ja wiem, ze kilka z Was juz ma jakies maluchy w domu i tym samym doswiadczenie, ale ja jestem poczatkujaca mamusia i chcialam sie jakos doksztalcic :)

Zgłoś nadużycie #383 8 lutego 2012, 14:13

a po co nam amteriały jak mama forum haha

Zgłoś nadużycie #384 8 lutego 2012, 15:09

]mam do Was jeszcze takie pytanko: zaopatrywalyscie sie moze w jakies madre poradniki, ksiazki czy inne ciekawe materialy dla ciazowek? macie cos godnego polecenia? ja wiem, ze kilka z Was juz ma jakies maluchy w domu i tym samym doswiadczenie, ale ja jestem poczatkujaca mamusia i chcialam sie jakos doksztalcic :)

Ja z moja pierwsza ciaza czytalam,kupowalam ksiazki porownywalam i martwilam sie jak bylo cos nie tak jak w ksiazce stoi :( teraz nie zagladam do zadnej ciesze sie kazdym dniem bo i tak wychodzi wszystko inaczej dlatego ciesz sie ciaza :)

Zgłoś nadużycie #385 8 lutego 2012, 15:10

]mam do Was jeszcze takie pytanko: zaopatrywalyscie sie moze w jakies madre poradniki, ksiazki czy inne ciekawe materialy dla ciazowek? macie cos godnego polecenia? ja wiem, ze kilka z Was juz ma jakies maluchy w domu i tym samym doswiadczenie, ale ja jestem poczatkujaca mamusia i chcialam sie jakos doksztalcic :)

Ja z moja pierwsza ciaza czytalam,kupowalam ksiazki porownywalam i martwilam sie jak bylo cos nie tak jak w ksiazce stoi :( teraz nie zagladam do zadnej ciesze sie kazdym dniem bo i tak wychodzi wszystko inaczej dlatego ciesz sie ciaza :)

Zgłoś nadużycie #386 8 lutego 2012, 15:40

dokładnie

Zgłoś nadużycie #387 8 lutego 2012, 16:33

tymgrab fajna sukienusia ale z tymi sprawami tio wstrzymym sie jeszcze,jeszcze przyjdzie pora na zakup mody ciazowej ;)

Zgłoś nadużycie #388 8 lutego 2012, 17:26

ja tez ale wiesz ja widziałam ceny tak w sklepach tych ciuchów ciążaowyc imało na zawał nie fikłam

Zgłoś nadużycie #389 8 lutego 2012, 18:32

zjadłabym cos dobrego !!

Zgłoś nadużycie #390 8 lutego 2012, 19:25

fleuriste Gotowa na wszystko fleuriste awatar

bAbelek napisał(a)

kochane muszę opuścić forum dla wrześnowych mamuś juz nia nie bedę, muszę usunąć suwaczki rano po obchodzie ordynator zaprosił mnie na badznie do zabiegowego u cieszyłam sie że w końcu się czegoś dowiem powiedział że macica rozdenta i że wygląda mu to na 6 tydz, później za jakąś godzinę albo więcej i co sie okazało że moja macica jest pusta fasolki już w niej nie ma moja ciąża zakończyła sie w momęcie kiedy tak strasznie bolał mnie brzuch i coś tak mocno chlupnęło było to w piątek, i aż do poniedziałku żyłam w przekonaniu że jeszcze coś z tego będzie ale niestety nie

Boże, tak strasznie mi przykro...żadne słowa nie pomogą w tej chwili...trzymaj się Kochana :( :( :(