Witaj na Forum FajnaMama!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Wrześniowe mamusie 2012:)

Zgłoś nadużycie #311 4 lutego 2012, 22:03

bAbelek Gotowa na wszystko bAbelek awatar

Pati29 napisał(a)

bAbelku... nie martw się. Ja wiem, że łatwo mi pisać bo leżę w domu, ale wierz mi... Mam tyle dodatkowych stresów, że sama nie wiem czy też nie wyląduje na szpitalnym łóżku. Masz dobry opis - pozytywne myślenie daje pozytywne skutki - i wiem że dzisiaj z pozytywów pewnie niewiele w Tobie jest, ale postaraj się chociaż. Odrzuć złe myśli na chwilkę chociaż. Pomyśl, że masz cudowną istotkę w sobie i ona na pewno wyjdzie na świat. A Ty będziesz miała te chwile, które dzisiaj przezywasz jedynie za wstrętne wspomnienie....

dziękuję kochana jesteś takie słowa dużo dają, aż sie cieplej na sercu robi
Czas na zmianę nastawienia :D

Zgłoś nadużycie #312 4 lutego 2012, 22:07

Pati29 Początkująca awatar
Ależ nie dziękuj mi. Po prostu wiem jak się dzisiaj czujesz. I wiem, że nie bedziesz mogła zasnąć. Ja wiele nocy już nie przespałam więc nauczyłam się już sobie z tym radzić :D Na chwilę myślę o pozytywnej rzeczy tak mocno aż zaczynam w nią wierzyć i z uśmiechem zasypiam. Prawda jest taka, że jak się budzę i dociera do mnie rzeczywistość to jest ciut gorzej :) ale przynajmniej mam za sobą przespaną nockę. A to bardzo ważne - zwłaszcza dla takich śpichów jak ja!! :D

Zgłoś nadużycie #313 4 lutego 2012, 22:17

ja śpie bo ten pobyt w szpitalu mnie tak wykańcza że zasypiam i nawet w dzien śpie bo dopada mnie takie zmęczenie jak bym ze 3 doby nie spała i nagle zamykam oczy i robie godzinke drzemki

Zgłoś nadużycie #314 5 lutego 2012, 7:36

Martynka30 Gotowa na wszystko Martynka30 awatar

bAbelek napisał(a)

a ja leże w tym szpitalu i podejrzewam że szybko nie zasne ale życzę wam miłej nocy

Witam :) Wiem co czujesz-ja też niedawno byłam w szpitalu-krwawiennia i niestety krwiak w macicy. Teraz jestem w domu, mam cały czas lezeć, ale niestety w domu to nie to samo i tak się nie da :( mam 3 synków, więc sama rozumiesz :) codziennie myślę jak to dalej będzie. Czasami humorek dopisuje ale niestety czarne myśli wracają. Teraz jest już zdecydowanie lepiej, odpoczywam i myslę pozytywnie :) wam też życzę zdrówka i trzymajcie się

Zgłoś nadużycie #315 5 lutego 2012, 10:04

Milusia33 Gotowa na wszystko Milusia33 awatar
wiatm dziewczyny :)

Tak mi przykro Bombelku ale jak ja to mowie pozytywnie myslec to duzo daje bedzie dobrze trzymymy kciuki.Pati29 za ciebie tez bedzie dobrze,nie stresuujecie sie tak musi byc dobrze i tyle :)

Ja dzisiaj tez juz wstalam,sucharki i kluski lane na rosolku pomogly chyba narazie sie dobrze czuje....

Zgłoś nadużycie #316 5 lutego 2012, 10:06

A co do imion to moja coreczka ma na imie : Dominika
a teraz podoba mi sie Lenka,Hania,Bartlomiej

Zgłoś nadużycie #317 5 lutego 2012, 10:32

ja już od nirdawna na kompie siedze dobrze że są te laptopy i przenośne internety nie wiem co bym zrobila bez kontaktu ze światem

Zgłoś nadużycie #318 5 lutego 2012, 11:04

madziaa Świeżo upieczona madziaa awatar
Od 3 dni pobolewa mnie żołądek a gdy przestanie boleć czuje cały czas ciężkość na żołądku czy to zagraża mojemu dziecku ?

Zgłoś nadużycie #319 5 lutego 2012, 11:22

Nio tu masz racje babelek bez internetu jak bez reki w dzisiaszych czasach....

Zgłoś nadużycie #320 5 lutego 2012, 11:41

chociaz czas szybciej w tym szpitalu leci jak klikam,

Zgłoś nadużycie #321 5 lutego 2012, 11:55

tymgrab Gotowa na wszystko tymgrab awatar
dołaczam do szpitalnych wczoraj wieczorem zaczełam krwawic i leze na podtrzymaniu niby narazie wszystko o.k narazie ale lekarz kaze lezec i powoli do ubikacji wstawac bogu dzieki za laptop
Na­pot­kałam na swo­jej drodze szczęście..
Leżało niewin­nie scho­wane w ster­cie przeżytych wspomnień..
Nie szu­kałam je bo na­wet przez myśl mi nie przeszło,ze mogę je zna­lez właśnie tam..

Zgłoś nadużycie #322 5 lutego 2012, 11:57

jak ktoras gg chce to 41096195
Nie szu­kałam je bo na­wet przez myśl mi nie przeszło,ze mogę je zna­lez właśnie tam..

Zgłoś nadużycie #323 5 lutego 2012, 22:16

dobranoc Mamusie

Zgłoś nadużycie #324 6 lutego 2012, 6:52

Martynka30 Gotowa na wszystko Martynka30 awatar

tymgrab napisał(a)

dołaczam do szpitalnych wczoraj wieczorem zaczełam krwawic i leze na podtrzymaniu niby narazie wszystko o.k narazie ale lekarz kaze lezec i powoli do ubikacji wstawac bogu dzieki za laptop

Napewno będzie dobrze :) leżenie nie jest takie łatwe jakby się wydawało, ale jak trzeba to trzeba :) u mnie juz lepiej to i wam się poprawi :) oszczędzać się mamusie!

Zgłoś nadużycie #325 6 lutego 2012, 8:31

misiowka Gotowa na wszystko misiowka awatar
Czesc Dziewczyny :) dopisuje sie do Was, termin mam wstepnie na 13 wrzesnia, ale to sie moze jeszcze zmienic. Na razie czuje sie dobrze, tylko troche wysadzilo mi brzuszek :)
Za wszystkie lezace mamusie trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze sie ulozylo :)

Zgłoś nadużycie #326 6 lutego 2012, 9:02

Dziendobry mamusie :)

Misiowka witaj :)
Dla wszystkich mamusiow milutkiego dnia i oszczedzac sie prosze wszystkim :)

Zgłoś nadużycie #327 6 lutego 2012, 9:57

fleuriste Gotowa na wszystko fleuriste awatar
Cześć dziewczynki :) dopiero przeczytałam co się tu porobiło...Bąbelku, Pati, Tymgrab, Martynka trzymam za Was i Wasze kruszynki kciuki żeby było wszystko w porządku. Strasznie mi przykro się zrobiło jak przeczytałam te wpisy Wasze ale wiem że będzie dobrze, musi być :D Jestem cały czas z Wami myślami. Piszcie na bieżąco co u Was.

Zgłoś nadużycie #328 6 lutego 2012, 12:08

mimi1 Zaprawiona w bojach mimi1 awatar
Witam wszystkie mamy :) Też mam termin na wrzesień (21) i chyba zaczne do was zaglądać od czasu do czasu. Pozdrawiam mamusie szpitalne. Trzymam kciuki za was :)

Zgłoś nadużycie #329 6 lutego 2012, 12:23

fleuriste Gotowa na wszystko fleuriste awatar

mimi1 napisał(a)

Witam wszystkie mamy :) Też mam termin na wrzesień (21) i chyba zaczne do was zaglądać od czasu do czasu. Pozdrawiam mamusie szpitalne. Trzymam kciuki za was :)

Witamy we wrześniowych mamach :) napisz coś więcej o sobie :D

Zgłoś nadużycie #330 6 lutego 2012, 12:46

mimi1 Zaprawiona w bojach mimi1 awatar
Cóż moge napisać. Ciąża to dla mnie szok a mój narzeczony to juz wogóle nie może się ogarnąć... Cięzki okres przed nami. Mam 25 lat tatuś starszy ode mnie. Na szczęście jak do tej pory nie mam uciązliwych dolegliwości :) Co mnie cieszy. Piersi troche obolałe ale za to wieksze co tez mnie bardzo cieszy bo to mój big kompleks :P Powiedzcie mi dziewczyny jak wasi partnerzy zareagowali na wieść o dziecku? Fleuriste jak było u Ciebie?