madziulka_myszka napisał(a)
Ważne że to tylko badania, nie stresuj się , nawet jeśli wyjdzie coś z pęcherzem to coś na to lekarz poradzi i przestanie Cię bolec... głowa do góry i wątpie żeby Cię na noc zostawiali... w szpitalach zawsze chcą się wszystkich jak najszybciej pozbyc
Co do palenia nie daj się ... tydzień to dużo teraz już pójdzie z górki a jak zapalisz jednego to wszystko będzie trzeba zaczynac od początku (wiem cos o tym) 3mam kciuki
Mam nadzieje, ze zrobia mi badania i nara;/ nie chce tam siedziec;/ juz jestem przerazona, a co dopiero jak tam wejde;/ ostatnio lezalam w szpitalu w 2005 we wlasne urodziny, dostalam wysypki jakiejs, od ktorej moglam sie nawet udusic, gdyby poszla mi na gardlo, a wychodzilo mi wszedzie;/ i sama sobie zycie uratowalam, bo powiedzialam glupiej babie z pogotowia, ze chce natychmiast jechac do szpitala. Pozniej od lekarza uslyszalam, ze gdybym nie przyjechala, moglabym sie nawet udusic i isc na tamten swiat. Leczyli mnie sterydami;/ masakra 5 dni lezalam na glupia wysypke! A ludzie mnie omijali szerokim kolem, bo mysleli, ze mam niewiadomo jaka straszna chorobe zakazna. No wygladalam nieciekawie. Za to po wysypce, mialam cere jakiej chyba jeszcze nigdy w zyciu nie mialam. Piekna, bez niespodzianek, masakra po prostu.
A jesli chodzi o palenie, to jak zapale jedna nie wroce juz, bo mi sie normalnie juz palic nie chce w ciagu dnia. Pomysle o paleniu, ale nie mam ochoty. Gdybym miala, to bym palila nadal...
W dodatku ojciec dziecka sie okazuje coraz wiekszym dupkiem. Jak sie wkur odbiore mu prawa rodzicielskie. Idiota je...