Dafne piękny kombinezon!!! widziałam go na "żywo" w H&M ..... albo podobny

Dziewczynki w co w ogóle trzeba ubrać takiego maluszka zaraz po wyjściu ze szpitala

? mam na myśli to czy wystarczy kombinezonik taki właśnie jak ma Dafne czy może taki gruby typowo zimowy

Pomijam już kocyk,śpiworek itp...wiecie jak czasem wygląda ta nasza styczniowa pogoda;(
Co do wózka to tak jak mówi Monis89 plus jeszcze dla mnie waga wchodzi w grę ( 2 piętro ) no i bardzo ważne żeby był wygodny dla dziecka

tylko jak to wszystko sprawdzić i wybrać ten złoty środek. My tez jesteśmy na etapie wózka i myslimy o Xlander xmove albo coś innego .....
W SR było ok, co prawda jest to szkoła w Ośrodku Zdrowia prowadzona przez położną, także byłam tylko ja i ona. Ogólnie atmosfera super....zapoznałam się z programem, wybrałam sobie zagadnienia które mnie najbardziej interesują ( pokrótce przygotowanie do porodu, ćwiczenia, poród, opieka nad dzieckiem, karmienie, dieta podczas karmienia itp.) Byłam tam chyba z 1,5h trochę mi opowiedziała o samej SR, pokazała ćwiczenia mięśnia Kegla, kilka ćwiczeń relaksacyjnych i tak jakoś czas upłynął. W tym tygodniu dzwonię do Szpitala w którym będę rodzić i zapisuję się tam ( przynajmniej poznam położne, szpital no i mój M. będzie mógł ze mną chodzić bo zajęcia są o 17-tej).
Miłego dnia Mamusie
Ps. Ja dziś robię rogaliki drożdżowe