Witajcie,
My juz po imprezie-Wojtus zmeczony,ale szczesliwy

Ja jestem wykonczona i jak na zlosc nie moge spac

wczoraj znowu nie spalam od 8do 23,ale udalo mi sie wszystko ogarnac,a mojemu synusiowi najbardziej podobal sie tort,ktory sama upieklam,wiec warto bylo sie umeczyc

na noc jednak musialam wziac nospe,bo mialam tak twardy brzuch,ze az mnie bolal
Moja siostra kupila sporo ubranek,wiec nic juz nie bede musiala kupowac,jutro zamowie lozeczko i lozko nowe dla Wojtusia i zostana mi same kosmetyczne rzeczy dla mnie i malutkiej i bede mogla ze spokojem czekac na styczen
Anencja ja jestem jeszcze tydzien na chorobowym,bo mialam antybiotyk na zapaleniw zatok i jeszcze wroce do pracy,nie moge sie doczekac

planowalam pracowac do konca listopada i chyba juz pozniej sobie odpuszcze,ale jeszcze zobacze jak sie bede czula
Co do bolu kregoslupa-mi tez daje sie we znaki,tym bardziej,ze mam dyskopatie,ale jeszcze daje rade funkcjonowac,musisz sie juz oszczedzac i wiecej odpoczywac...(i kto to mowi,heh

)
Madzik ale mieliscie przygodę,dobrze,ze upadek nie byl grozny. Niestety dzieci miewaja rozne humorki i nieraz ciezko nad nimi zapanowac:/
Ja ciecierzycy nigdy nie jadlam,moze kiedys sie skusze,zeby sprobowac,to zwroce sie po przepis
Maron dziekuje w imieniu Wojtusia,impreza sie udala,a ja sie ciesze,ze mam ja juz z glowy
Moj J.tez nie lubi zapiekanek,za to ja uwielbiam

dobrze,ze Ci te bole przeszly:* ja sie budze w nocy po 2-3 razy,bo jak nie do toalety to znowu lapia mnie skurcze w nogach i tak ciagle cos

a jak tam po imprezie u kolezanki?
Natalia dziekuje w imieniu Wojtusia:* nie ma to jak u mamy,u nas tez,jak J.jest dluzej w pracy to zaraz pakuje Wojtusia w auto i jedziemy do moich rodzicow,15km mamy,wiec niedaleko
Pora juz isc spac,wiec dobranoc:*