Marin napisał(a)
Dziewczynki sliczne macie brzuszki
Natalia1985 ja jutro tez mam wizytę, usg mam robione na kazdej wizycie (co m-c), martwię się o to moje łożysko. Niuniuś jak kopie to mam wrażenie że jakoś strasznie nisko, a teraz jeszcze AnnoKatarzyno mnie wystraszyłas z tą kolezanką. No coz, zobaczymy.
Anencja i Milciak jak już wybierzecie ostatecznie model to dajcie znać, ja wciąż mam dylemat
Ja też mam nei raz takie wrażenie że kopie mnie na samym dole jakby zaraz miała wypaść. Albo takie uczucie jak skacze mi na samym dnie , nie raz myśle ze wyleci

No ale lekarka nie mówiła że coś jest neipokojącego... I dobrze bo ja nawet nie mogłabym sobie teraz pozwolić na leżenie za dużo spraw mam do ogarniania a do pomocy nikogo nie mam
Marin napisał(a)
Madzik a nie ma możliwości wysyłki? Szukaj na OLX w swoim mieście, jest tego naprawdę dużo w dobrej cenie
Oj z tą wysyłką ja wolę nei ryzykować... Boje sie tak przesyłać komuś w ciemno taką kase a dwa, jak w realu mi sie nie spodoba/ będzie uszkodzony albo coś? Nie no poczekam u mnie w mieście też są fajne ogłoszenia trzeba tylko dobrze trafić
Marin napisał(a)
Anencja byłam na hennie brwi i rzęs, zawsze to chwila relaksu. Ja wyprawkę przez internet planuję zamówić w przyszlym tyg.
Ile taka henna trzyma? Ja nigdy nie robiłam. Miałam 2 lata temu makijaż permanentny ale już wszystko zeszło :/ Chciałabnym zrobić sobie jeszcze raz, ale i tak nie mam kasy a dwa w ciązy ani podczas karmienia piersią też nie można więc tak czy siak musze poczekać może do tego czasu uzbieram