Hej
u mnie dziś znowu zimno rano że szok tylko 9 stopni :/ Zaprowadziłam syna do przedszkola pojechałąm na rynek po świeżutkie mleko wiejskie (uwielbiam je takie tłuściutkie i pachnące

) spotkałąm koleżanke to z godzine gadałyśmy ona też w ciazy wiec tematów nie było końca

Potem moja mama przyszła to razem zrobiłyśmy zaupy jeszcze w Lidlu i do domu taka zmęczona byłam i głodna jak nie wiem.
Milciak
zazdroszczę ja też chciałam sie nauczyć ale zapał to mam słomiany nie wychodziło, a ja wody głębokiej sie boje więc odpuściłam

A pływanie bardzo wskazane fakt, odciąża kręgosłup
Anencja ja jak mało sie ruszam to też zastygam jak emerytka, dlatego wolę latac coś robić, czas mi szybciej leci, i sie nie nudze. Co do stelaża ja nei miałam więc sie nie wypowiem
Marin ja te skórcze łydek też mam, czasami jak złapie mnie taki bolesny to jakby noge wyrywało, ale ogólnie bardziej jest to dla mnie denerwujące bo to takie uczuczucie że trzeba ciągle nogami przebierać - jak w tej reklamie

Ja troche też już o porodzie myśle, ale ciągle mam w głowie że będzie lepiej niż zA 1 razem- mam nadzieje....
Madzialenka ja już prawie zdrowa troszke mnie tylko gardło boli jeszcze :*
super gratuluje córeczki!!!
AnnaKatarzyna te poduszki są wystrzałowe super takie w sam raz dla dziewczynki
A jaki zgrabniutki brzusio super!