Natalia dobrze że już z Tobą lepiej, nie przemęczaj sie już zbytnio
Fobia fajne to łóżeczko Twojej córy taki mini domek musi jej się chyba bardzo podobać co?
Anencja ja mam to samo budze sie nad ranem nie wiem po co i już spać nei moge a potem nie przytomna chodze, a o popołudniowej drzemce jedynie mogę pomarzyć...
Milciak co do spinania brzucha to normalne, chyba że masz te spięcia często regularnie lub są olesne to lepiej jechać na IP....
Marin napisał(a)
Hej. Tylko wczoraj mnie nie było a tu tyle do czytania
Mnie strasznie bolą plecy, to siedzenie w pracy strasznie mi daje w kość. Za tydzień mam wizytę u lekarza i poproszę o L4 bo nie daję już rady. Dużo pomaga mi spanie z poduszką dla ciężarnych, jest naprawdę wygodna
Budzę się siusiu regularnie co noc o 2 i o 4 a o 6 jak mi dzwoni budzik do pracy to wstaję jak Zombie.
Na szczęście już mamy weekend, jabłecznik mi się piecze, może ogarnę troszkę kuchnię i odpoczywam.
Dostałam już troszkę ciuszków od koleżanek, ciary mi przechodzą jak je oglądam, wczoraj się prawie poryczałam, zaczynam się chyba rozklejać
Ja też wstaje 1-2 razy w nocy na siku....
Co do bóli pleców mam to samo cieżko siedzieć juz dłuższą chwile albo stać w jednej pozycji
Hehe co do rozklejania ja mam to samo, wczoraj oglądałam coś w tv i pokazywali małego słonia co wpadł do starej studni i pomagali mu wyjść i jak mu sie udało to sie poryczałam
Oh Marin Marin znowu kusisz tymi wypiekami, mi odrazu w brzuchu burczy!!
idź idź na to zwolnienie już w 6 miesiacu ciąży to łaski nie robi musi Ci dać!
Marin napisał(a)
Milciak dokladnie taki sam zestaw chusteczek kupilam calkiem przypadkowo ale promocja jest niezła. W Rossmanie reklamują teraz Pampersy w promocji ale chyba się zdecyduję na Dady w Biedronce (jedną pieluszkę dostałam od gina z małą saszetką płynu do prania, krem na odparzenia i coś tam jeszcze). Dostałyście taką wyprawkę od swojego lekarza?
Ja nic nie dostałam. Co do pampersów też będę kupować dady

Mój syn używał i było ok
anencja napisał(a)
A to chustki Dada? Bo jeśli tak to są super. Polecam kupować jak jest promocja bo one idą jak woda przy niemowlaku ☺ przynajmniej u nas tak było. Zwłaszcza jak mąż przewijal po kupie to szło pół paczki na raz hihi
anencja pamiętam że wziełam do szpitala całą paczkę i w 3 dni zużyłam, bo jak dziecko mi zrobiło tą smółkę to można wycierać wycierać a to jak prawdziwa smoła sie lepi i ciężko to zmyć