Hej kochane !
Dana oj tak burza hormonów u mnie na całego i to z piorunami. Biedny mąż bo to na nim zwykle kumulują się hormonowe pioruny. Już biadoli jak on wytrzyma ze mną. Fakt.. sama się nie poznaje ostatnio. Mam nadzieję ze chwilą moment i się to ustabilizuje.
Mała Ala co do suwaczka coś się wiesza i źle pokazuje zaraz poszperam w ustawieniach ale fakt marzyłam o nim. U was zaraz wszystkich pojawia się podobne. Póki co współczuję @ ale pamiętaj kolejny cykl.kolejne szanse! A starania przecież są takie przyjemne ! Hi hi
Sofi to mąż pracus. U nas wręcz odwrotnie. Mój to jakby mógł cały wekend by przlezal. Niestety nie może. Bo też mamy dom i ogród więc w sezonie jest co robić.
Vam cudowny tort wygląda mega apetycznie ! Aż ślinka cieknie ! Daj znać jak smakował i czy dzieciątko zadowolone !
Mamelka piękne dwie kreski ! Moje gratulacje ! Termin na kiedy masz ? Jak na luty to będziemy razem rodzic hi hi dołącz do wątku lutowe maleństwa co raz więcej nas tam jest :*
Katrina udanej zabawy na weselu !
Kamila powodzenia w robieniu torta ! Rzeczywiście niska temp może to zmęczenie dało się we znaki . Odpocznij troszkę i wróć do ćwiczeń.
Duszka zrelaksuj się i kosmetyczki! I pochwal się oczywiście pazurkami! Ja jak na wakacje zakładam rzeski i koleżanki to zawsze śpię haha
Tandem dziękuję że pytasz

u mnie wszystko ok
Właśnie wróciłam z kulkolandu już drugi dzień pod rzad zapewniam atrakcję corusi. Koleżanka z podopiecznym nas wyciąga i zgadZamy się z chęcią bo jest fajnie dzieciaki się bawią my troszkę plotkujemy przy kawce.
Byłyśmy też w Ikei jutro jadę z mężem po szafę. Bo się ledwo mieścimy. Musimy wymienić na większą już dawno mamy ten problem a teraz jak dojdzie jeszcze jeden członek rodziny to już w ogóle.
Umowilam się też na usg 16 czerwca a 22 do ginekologa. Bo i mnie jest tak ze usg dostaje skierowanie i dopiero później trafia ono do giną. I jak przy torbieli mi nie chciał nic powiedziec burkajac ze wyniki i lekarza to myślę ze teraz mi powie czy z fasoleczka wszystko ok

myślicie że odpowiedni termin nie będzie za wcześnie ?
Czekam na mezulka i kładę się do wanny padam na twarz młodą śpi też padła jak mucha.
Wklejam zdjęcie mojej smieszki z pozdrowieniami dla wszystkich forumowych ciociusi!
Tandem od 5 minut masz wekend co? Toodpoczywaj i korzystaj!