Cześć dziewczyny!
Vam jak nie widać siusiaka to będzie dziewczynka, a jak nie to tak jak piszesz będziecie próbować!
Mika a Ty już nasz płeć ? bo nie doczytałam się nigdzie
Zagubiona cieszę się, że u Ciebie ok:* Robiłaś już zakupy dla synka? Pamiętam że wspominałaś, że zaczniesz jak będą wyprzedaże a już są
Duszka 3mię kciuki za dzisiejszą wizytę, bóli nie ma co bagatelizować:* lepiej sprawdzić.
Madziu przykro mi z powodu kłopotów z Zus ;/ dasz radę donosić :* i dokończyć wyprawkę, zawsze resztę ubrań możesz kupić używanych itp.:*
Dziewczyny ja z M od 20 tygodnia nic i jakoś żyjemy, mój M jest przekochany, ciągle powtarza, że dobro dziecka jest najważniejsze, a na przyjemności poczekamy, wtedy to będzie OGIEŃ

Jestem taka szczęśliwa, mam wspaniałego Męża, Córcię i kolejne w drodze, jesteśmy zdrowi i czego chcieć więcej.
2 noce temu miałam 5 godzin skurczy, co 10 minut, myślałam, że się zaczyna... ale na całe szczęście minęło. Chciałabym urodzić w terminie. Też jeszcze troszkę rzeczy mi brakuje, ale takie sprawy bardziej kosmetyczne typu pampersy , oliwka itd. Zawsze M może kupić. Do szpitala jestem przygotowana, bo mam różne myśli. Przytyłam ok.8-9 kg, jestem małym słoniątkiem hihihi
Dziewczyny ściskam Was WSZYSTKIE!