Vam życzę by i mdlości szybko minęły!
zagubiona zdecydowanie mniej choruję niż mąż, on jakiś słabszy egzemplarz, hihi

od 5 lat jeżdżę rowerem po mieście cały rok (od studiów w Niemczech) i cieszę się,że mam taką opcję do pracy. Planuję kupić karnet w piątek lub w sobotę, to w weekend lub poniedziałek pójdę już pierwszy raz. Tak, 3 dniowy weekend to jest coś na co się czeka

trzymam kciuki za gina! zielonooka dziewczynka, będzie z niej pewnie gwiazda jak podrośnie
mamanatana u mnie jest dużo opcji, ale żadna "za rogiem" i jakoś nie mogłam się zdecydować. Zobaczę jaką będą mieli ofertę, ale bardzo podoba mi się to,że pewnie na jeden karnet będzie tyle opcji, bo na basenie mi zależy, a nasz najbliższy nie wypalił, bo mozna tylko z karnetem, nie jednorazowo, a... nie ma już wolnych karnetów (!). Jak tam porządki? oczy najczęściej po dziadkach, tak na biologii nam mówili. Ja mam niebieskie i brat, a rodzice brązowe (jak siostra)
megan trzymam kciuki, by z blizną było ok, szczególnie, że lekarz dobry, to na pewno przypilnuje. Ja mam urodziny właśnie na koniec czerwca i zawsze mi się to podobało, że na początek wakacji, że jest na co czekać
niebieska trzymam kciuki by nawilżacz pomógł!
Paola endorfiny wytwarzają mi się już na myśl o sporcie, hihi

i dziękuję
duszka dobrze,że sie odzywasz i świetnie, że z maluszkiem wszystko w porządku! na zwolnienie już do końca raczej?
madzia życzę zdrowia jak najszybciej i żal tej łazienki, tylko dodatkowy stres
atomcia przykro mi... ale nie przejmuj się, kolejny cykl to kolejna szansa!