Na chwilkę was opuścić i godzina czytania
Madziu dziękuję za odp. Jeszcze nie doczytałam czy już po badaniu.
Milkusia dziękuję :-* synek jest chory, stąd moje stresy.
kamila musisz sama zadecydować, ale pewnie wszystkim miło jak piszesz. W tabelce nie musisz być skoro nie chcesz :-*
tandem Mika dziękuję :-*
Niebieska ja to ci pisałam bo czytałam na temat plemników

te "na dziewczynkę" są wolniejsze ale dłużej żyją i nie przeszkadza im śluz przedowulacyjny. Te na chłopca są szybkie ale krótko żyją i szybko giną w kwaśnym ph, które jest przed owu. Dlatego na dziewczynkę nie zalecają już na 2 dni przed owu bo odczyn śluzu robi się bardziej zasadowy i przyjazny dla Y a, że nie do końca wiadomo kiedy owu to trzeba się powstrzymywać. Więc skoro na dziew. nie można na dwa dni przed owu to na chłopca już można

, dziękuję :-*
Sekundka wiem, że żartowałaś. Chodzi mi o sam fakt, za niedługo 80- latka będzie chciała rodzić, chore to. Dziękuję
Mala_ala zdrówka dla ciebie i córci. Czyli ty już nie chcesz drugiego dziecka?
Sekundka niebieska też mam ten kalendarzyk. Mi pomógł w ustaleniu dni płodnych.
Kamila przykro mi strasznie :-* moja siostra jest bezdzietna i nie jest gburowata hihi, to moja najukochańsza siostra, ale fakt faktem, że inaczej postrzegają niektóre rzeczy
tandem ty to masz marzenia hihihi,
nyna ależ ja jestem dumna i to jak. Chodzi mi o to, żeby się nie stresował on i zrobił co chce, bo on chce mówić ale jak widzi tylu nowych ludzi to się spina strasznie i nawet czytanie mu ciężko idzie. Ciesz się, że 7 st. Rano jak z synkiem wychodziłam były 4 a odczuwalne -2, jak jechałam do lekarza 6 ale odczuwalne 3 i zimno strasznie. W kurtce zimowej jechałam
Madziu doczytałam super, cieszę się, daj znać jak u gina. nie dziwię się, że się wzruszyłaś