Tandem twoja dieta owocowo warzywna + mięso i + kasze i ziarna, to będzie idealne połączenie

to beznadziejnie, że od dawna tak się czujesz, ostatnio byłam chwilę załamana jak pomyślałam, że miałabym się tak całe życie czuć, od kiedy zdiagnozowano i mnie tą tarczyce, i zaczęłam brać eutyrox to czułam się bardzo dobrze, muusze znaleźć sposób, żeby to wyleczyć, wiem, że teoretycznie się nie da, ale i tak będę szukać
Madzia nawet mnie nie strasz tym ZUSem, jak narazie nie miałam problemów z uzyskaniem zasiłku chorobowego i pogrzebowego, bardzo liczę na ten macierzyński kiedyś, bez tego to będzie klęska, nie utrzymam się
Vam super wspomnienia z przeprowadzki

fajnie, że mąż tak zaskakuje a Ty dajesz się pozytywnie zaskoczyć
Zagubiona w ciąży łatwiej pracować przy komputerze niż np stać za ladą, albo wykładać towar

to super, że mąż jeszcze nic nie wie, to bardzo ekscytujące

kaczka jest łatwa, tylko są dwie zasady: trzeba dodać dużo majeranku, nawet pół paczki, plus inne Twoje ulubione przyprawy, i druga zasada to piec naprawdę bardzo długo, przynajmniej 3 godziny, można tez wkroić ćwiartki z jabłka, smaku kaczki to nie zmienia, ale te jabłka są potem pyszne
Duszka to super że syn taki sportowiec, teraz większość dzieci gra w gry komputerowe i potem rosną takie pulpety
Staraczka i jak teraz nastawienie do dalszych starań, w sensie czy jest determinacja w Was?
Mala ala to bardzo przykra reakcja rodziny, ale widzę że wklejasz dużo uśmiechów to chyba się tym nie przejmujesz?

i ogólnie bardzo cieszysz? czy córcia się już z tym pogodziła?
ja wczoraj cały dzień zbierałam orzechy włoskie i mam zakwasy na całym ciele, a wieczorem poszłam na imprezę, wcześniej zrobiłam test i był negatyw więc wypiłam jedno piwko, 5 testów nie może się mylić, czekam na @, już nie będę polegać na moich przeczuciach, bo jak widać wyprowadzają mnie w pole :/ a zaraz idę z m szukać zgnilca w ulach