mika zazdroszczę plaży

a może spacer romantyczny z mężem i kocyk na plaży, albo auto?
Dziękuję za pytanie. Mąż póki co baardzo zadowolony, podekscytowany, cały dzień pisał tylko optymistyczne smsy, nie zraziło go nawet to, że
szkolenia skończyły się 2h później niż miały. Czeka go jakieś 7 tygodni szkoleń, także w Warszawie i Gdańsku (i wtedy będziemy się widziec tylko
w weekendy... więc generalnie teraz musi się udać, to wtedy będę mogła pojechać z nim

)
pelna nadziei spokojnie, będzie dobrze.
malgosia trzymam kciuki za test
taszka, oj dlaczego bez owu... trzymam kciuki, żeby była jednak niespodzianka, bo jak sama piszesz, potrzebne są nam tutaj pozytywy
no i parki życzę

ja to bym chciała 3 z różnicą wieku 1,5-2, a potem jeszcze 2. Ale jak tak nam pójdzie to nie ma co planować i nie zdążymy.
nyna oj tak to już jest, że tapicerka ładna jasna ale jednak się brudzi... my mamy szarą, ale tkaninę taką i też są problemy...
najgorzej, że nie można prać...

na teście owu obie kreski muszą być chyba takie same
diana, malgosia witajcie w tabelce
diana nie ma co za wcześnie testować, to jednak tylko stres
paola witaj

dziękuję za odpowiedz, herbatki naturalne takie to pijam, więc może ten nadmiar wody u mnie to tylko fanaberia
przykro mi z powodu synka. Fotki robiłas w weekend czy masz relację na bieżąco od dziadków?
maaagda a ten 1000 z racji urodzenia to jest z miasta, z mopsu czy skąd?
duszka to może popróbuj, próbne torty, masz czas, a są i proste przepisy

co M lubi słodkiego jeść? i jak dietkowanie? dobranoc! i nie czuj się niezauważana
werkaa pisz i bez weny! zawsze to raźniej
kamila to super, że bezpiecznie dojechaliście, czekamy na sprawozdanie

trzymam kciuki!
byłam dziś u chrześniaka, ma 2 lata, jego brat 4. Już tyle mówią, takie słodziaki
Paola na nocne odpisywanie możesz liczyć jak zwykle na mnie

dobranoc wszystkim!