Sofi wypadek straszny. wypadki w ogóle są straszne...
Cuki witaj i powodzenia!
sangmama podziwiam. widocznie nie powinnaś chudnąć bardziej..? coś słyszałam, że kobietom dużo trudniej zrzucić wagę. Super, że podeszłaś do tego z głową i myślałaś też o tym, by po prostu oczyścić organizm a teraz zwracasz bardzo uwagę na zdrową żywność. Wyobraziłam sobie bardzo wyraźnie tą miodową łyżeczkę z jogurtem
Taszka, kamila, mala_ala, madzia, mika, werkaa, alemakota, sangmama, sander dziękuję

dziś też różne osoby z rodzinki składają mi życzenia. To miłe, bo dziś już się tego nie spodziewałam

no i dziękuję szczególnie za to, że wiecie czego mi życzyć najbardziej
kamila trzymam kciuki za niespodziankę!
madzia życzę mniej mdlości i zdrowego ucha!
mika to te 14kg to tylko przez tarczycę?
werkaa pochwalisz się zdjęciami wybranej sali?
alemakota, duszka wszystkiego najlepszego dla Was i spełnienia tego najskrytszego marzenia!
sander współczuję objawów i niepewności co do sposobu rozmowy z przyjaciółką; myślę, że propozycje sofi są bardzo dobre; albo zapewnij jej wsparcie pozostałej dwójki, albo napisz szczery sms, tak by mogła nie w Twojej obecności przetrawić niejako tą wiadomość; jedynie czasami z smsami bywa problem, że nie zostają w pełni poprawnie zrozumiane, więc moze ten pierwszy wariant jest bezpieczniejszy (byle zaznaczyły, że to Ty ją informujesz przez wysłanników, a nie że jej nie chcesz powiedzieć i dowiaduje się przez osoby trzecie).
dobranoc!