mjakmama napisał(a)
Staram się jak mogę nie zaśmiecac tym głowy... ale jak się tak bardzo chce to ten czas tak się dłuży...
Ale cieszy mnie jedno, skoro teraz się nie udało to fajnie że nowy cykl nadszedł tak szybko
W tym miesiacu paski owulacyjne pojda u mnie w ruch
podpowiecie mi jakiej firmy Wy uzywacie i od ktorego do ktorego dnia cyklu stosujecie?
Mi minął juz rok starań, zaraz bedzie rok odkąd jestem na FM, cos wiem na temat dłużacego sie czasu. Wyluzuj, tego się nie da zaplanować, pozwól rządzić naturze. W instrukcji pasków masz tabelkę w jakich dniach powinnaś zacząć testować, to sprawa indywidualna, zależna od długości Twoich cykli. Ja uzywałam testów z allegro, najtańszych, tak jak wiekszość dziewczyn, albo z rossmana. Mi one nie zawsze wychodziły więc odpuściłam, ja owululuje regulasrnie z obu jajników, badania potwierdziły tez drożność, więc stwierdzam, ze paski były do dupy

Wtedy tego nie wiedziałam i stresowało mnie to dodatkowo. Teraz mierzę tylko temperaturę. Może też spróbujesz, możesz zarejestrować sie na ovufriend i prowadzic wykres jak większość z nas