Oj kochane - nie mam tych testów, wyrzucam po zrobieniu. A ten, na którym pojawiła się ta niby druga kreseczka przed wyrzuceniem rozbroiłam, żeby się upewnić, że kreseczki cień jest i że to się po prostu nie odbija w żaden sposób światło czy co innego od plastiku
@maslanka: testy były dwóch różnych firm, z czego jeden tańszy (i mniej czuły).
Mąż mi kupił wczoraj testy elektroniczne, które nie pokazują żadnych kresek, tylko napis pregnant albo not pregnant, więc nie trzeba się dopatrywać. Moim zdaniem świetny pomysł, ale poczekam jeszcze. Na razie od daty kiedy powinien pojawić się okres minęło 9 dni. Poczekam do 14 i zrobię

a w czwartek do lekarza tak swoją drogą, bo ciąża czy nie powód braku @ trzeba wyjaśnić. Ciekawe czy mi coś powie. Jak znam lekarzy w UK to każe mi przynieść poranny mocz, zrobi test sklepowy, powie że nic nie widzi i zaleci paracetamol
@Szpilkka: tylko właśnie to nie był okres, nie było tam takiej czystej krwi jak przy @, tylko bardziej zabarwiony na różowo śluz. Nigdy nie zdarzyła mi się taka sytuacja, nawet gdy dopiero zaczynałam miesiączkować (jakby nie patrzeć już ładnych kilkanaście lat temu

)
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Trzymajcie kciuki żeby jednak była ciąża
btw rano pisałam wchodzę wieczorem, a tu 8 nowych stron! :O