Cześć dziewczyny!

Nie odzywam się zbyt często, bo mamy problem z kompem, i mój internet chodzi tak, że mnie szlag trafia. Dopiero co was nadrtobiłam. Cóż, u mnie same nowości, szefowa mnie "zwolniła" (z umowy zlecenie) hahaha, bo powiedziałam jej co myślę o takiej pracy i takiej atmosferze. Przez to się kłócę z moim A., bo on twierdzi, że ja źle zrobiłam. Tak więc znów muszę szukać jakiejś pracy "zaczepki" , żeby popracować chociaż do skończenia kursu kosmetycznego. Jutro idę na jedną rozmowę, więc musicie trzymać kciuki.... Robiłam morfologię - w normie, mocz badanie ogóln e - też w normie, i jeszcze czekam na yniku posiewu moczu. A zaraz muszę jechać do mojej byłej szefowej oddać jej rzeczy pracownicze itd i porozmawiać. Ech, fajnie będzie. Poza tym od rana sprzątałam i mam jakiegoś takiego powera,,,

Mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży... I mam pytanko do Was dziewczyny, a propos mieszkania, tym programie MDM trzeba mieć umowę o pracę na czas noieokreślony? Jak to wygląda? Bo ja jeśli pracuję to dorywczo na umowę zlecenie,a mój A. ma umowę o pracę do końca 2016 roku... Jak to jest? Proszę o pomoc