Pepitka - to faktycznie masz magicznie grzecznego Synka, Tomusia

Oby ta dalej zasypiał
Lidzia cudowny kącik, słodkie łóżeczka !! Pełna gotowość !!
Turboślimak - życzę, byście się z Małżem jak najszybciej dogadali... Ech, bywa ciężko, sama wiem
Na pewno będzie lepiej po kolejnym szczepieniu ! Niemożliwe, żeby znów Zosieńka taką aferę zrobiła.
PaulaG, cieszę się, ze zaglądasz. Przykro mi, ze takie okrutne przeżycia Cię ostatnio dopadły, ciężki czas.

Niemniej czekam na lepsze nowiny. Gratuluję decyzji o ślubie, powolutku przyjdą inne sukcesy.
Laviaa - i ja za to trzymam kciuki,niech uda się donosić, by uniknąć wcześniactwa ! Byś wraz z córką była zdrowa i pełna sił po rozwiązaniu !!
Kaari szczepienie za darmo p/ ospie tylko do 3 r. życia dziecka, i jeśli jest w placówce wych. !! Gratki z powodu 30 tyg. ! Jeszcze się nabiegasz na spacerki !!
Tandem, na pewno będziesz mamusią, pytanie tylko - kiedy !!
Za test ( lepiej później zrób), trzymam kciuki BAAARDZO mocno !!
Witaj Gusia-krewetko !!!!! Super, ze tak db. się czujecie !!!!!! Zdjęcia, 2, Róży są w profilu :-p
Też optuję za Krzysiem !!
Motyl, to się na nazywają udane zakupy !!
Iza, fajnie, że zaglądasz, bo po porodzie, obawiam się, czasu Ci stopnieje ;-(
Jakie aluzje firankowe
Jadzia, moje dzieci jutro wyjeżdżają na wakacje z Dziadkami, to i staram się z nimi spędzać dużo czasu
Przyda się cichszy miesiąc

Tym bardziej, że Róża potrafi niezły dym zrobić, jak jej się nudzi
Wspaniale, że Ci się cukier ustabilizował, i życzę, bys nadal trwała w stalowej niemal, już nie żelaznej woli
Oby tak dalej z cukrem !!