hejo

przez dwa dni was nadrabiałam ale się udał

ale czy zapamiętałam c komu napisać zobaczymy he he p pierwsze tandem nie płacz przez jajnik bo ja mam obydwa pco, 2 lata się staraliśmy , owulacji nie było a jak się naprawiło to tak jak Ci Iza pisała w 2 cyklu zaskoczyło;D także jak u Ciebie wszystko działa jak natura chciała to przywiąż małża do łóżka i go wykorzystuj ile wlezie w końcu traficie gola;D;D Buba Ty też się nie załamuj tylko maltretacje firankowe zalecane;D korzystajcie póki mozna bo jak zaskoczy to później strach albo zakazane więc namiłujcie się na zapas hi hi hi Motylku Fifi duży chłopak jak tak dalej szybko będzie rósł to niedługo synową Ci przyprowadzi;D Jadzia życzę aby Cię jednak ta insulina ominęła - paskudztwo śmierdzi że ho ho jak zwykle na zdjęcia się nie załapałam no cóż może następnym razem będę miała więcej szczęścia

a i jeszcze była mowa o małej ilości wód płodowych niestety to nie jest prawda ze jak się bedzie dużo wody piło to się zwiększy ilość wód niestety ja też tak myślałam ale lekarka mnie wyprowadziła z teg błedneg założenia, owszem lekarze każą więcej pić wody ale dlatego żeby nasz organizm nie był odwodniony i nie korzystał właśnie z wód płodowych. no i dalej nie wiem co komu wybaczcie

moja żabka się już budzi , ostatnio straszna maruda z niego w ogóle nie chce spać w dzień