PaulaG - trzymam kciuki, aby się udało, jak zrobisz sobie przerwę. I wracaj z db. nowiną ! Tylko nie kasuj konta !!
Werkaa - serdecznie gratuluję zaliczonego sem. oraz imponującej średniej - 4,6

Rewelacja !!
Laviaa nie martw się, na pewno pokonasz anemię..!! Trzymam kciuki za przymusowy remont..! I cieszę się, że na usg same pozytywne wiadomości wyszły !!!!!!!!! Śliczna ta Twoja córeczka
Iza - gratuluję, że osiągasz już powoli 3 trymestr (bliźniaki wcześniej się rodzą) i jesteś dzielna, odpoczywaj, póki możesz !! Wizyta owocna, dzieci pomierzone
Mala - udanego remontu i miłych zaskoczeń !!
Koko - gratuluję spotkania z Anastazją, malutką Calineczką !!!!!!!!!!!!!!!!!! I jaka jest grzeczna nockami !! Udanych spacerków !!
Monia82 - gratuluję zdanego egzaminu !! I życzę wytrwałości w dążeniu do wymarzonego dziecka !
Jadzia - gratuluję 4 rocznicy ślubu !!!!! i wszystkiego najlepszego, z okazji spóźnionego jubla urodzinowego !!!!!!
Tandem, Buba, Motocyklistka (gratuluję Córeczki !) i Wam spóźnione życzenia zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i planów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motylek - Twój Filipek cudny, i nie wierzę, że już tak urósł !!!!

Wyraźnie widać, że schudłaś; wcale nie wyglądasz na tyle, co piszesz odnośnie wagi !!! A co ćwiczysz
Lidzia - masz wyznaczony termin cc na 21 lipca.. To już niecałe 2 tyg. !!! Gratki !!! Alan - cudne imię autora ''Kubusia Puchatka''
Kasik - winszuję przekroczenia połowy ciąży !!!
Tandem ale fajny ten letniskowy domek !!!

I dziękuję Ci za miłe słowa, Jesteś prze kochana !!
Pepitka, przestań, niezła z Cb. laska !! Chciałabym ważyć 60 kg.
Buba - trzymam kciuki za owocne firankowanie !!
Marluna - gratuluję 24 tyg. i trzymam kciuki za pozostałe. Przykro mi b., że masz tyle zdrowotnych problemów.

Przesyłam kulę energii. pozytywnych myśli..
Buka - cudniutka Basieńka, uśmiechajka prze słodka !!!!!!!!
Patrycja - fajnie, że się odezwałaś i czekam na wyniki badania nasienia Męża.
Lenaa - wyjątkowo gratuluję @

Ciesz się Marysią, tym bardziej, ze taka grzeczna

Na rodzeństwo przyjdzie czas

Gratki z okazji 3 miesięcy Córeczki !!!!!!
Loko nie ma możliwości określenia płci w 10 tyg., chyba, że wróżbą
16 tydzień - ok. dla większości lekarzy.
Najwcześniej dostrzegalna jest płeć dziecka na usg w 13-14. tygodniu ciąży, o ile lekarz jest wybitny i ma wspaniały sprzęt diagnostyczny !!
Kciuki za Córkę są !!
Z Różyczką spędziłam w szpitalu tydzień, przypominam, w zw. z infekcją moczową (E. Coli), ciężej to przeżyłam niż Ona.. Takie male dzieci leczą początkowo tylko wlewnie, dożylnie. W domu jeszcze otrzymała 5 dawek antybiotyku doustnie i odpukać, jest ok. Tylko ślini się, jakby zaczynała ząbkować. I dzisiaj 'ofiarowała' zamiast 2, 5 kup

Mam nadzieję, że to nie kolejna choroba
A pozostałe dzieci wciąż są nie-do-głaskane, nie wycałowane, nie wytulone, niewystarczająco zaopiekowane, więc mam ręce pełne roboty po powrocie

!!!
(Brrr, szpitale, chociaż ten miał klimatyzację, i przetrwaliśmy 35 st. upały, jakie wtedy panowały... Ale wołałabym już więcej z żadnym dzieckiem nie trafić ponownie do w/w...).
Ja usunęłam dzisiaj podskórny implant antykoncepc., bo miałam serdecznie dość @ @ trwających od 15 do 20 dni, co 3 tyg. !! Oczywiście w szpitalu też łajza się przyczepiła !
Ponadto włosy zaczęły mi wypadać w niewiarygodnych ilościach... Mam wrażenie, że została połowa ;-(
Nastrój do d., 0 myśli o sexie. Nie posłużyły mi te hormony.
A tymczasem do wyjazdu dzieci z Dziadkami na Kurpiach został... tydzień. Wykorzystuję czas na zabawy, choć tęsknoty wyeliminować się nie da... Nabawić na zapas...