Kaari to trzymam kciuki, by wyniki jak najszybciej się poprawiły - smacznego i na zdrowie!
Paola daj znać jak badania. I współczuję mężowi snów
buka gratki za karmienie!
angel kurczę, jak to tak?

rzeczywiście dobrze by było, żebyś sprawdziła progesteron... najlepiej po owu. Nie mogłabyś polecieć w jakiś weekend gdzieś, gdzie możesz sobie zrobić to badanie?
Laavia pociesz się, że wiesz, że przytulisz w październiku, czas frunie do przodu. Ja myślałam, że się uda tulić w sierpniu, a tu nie wiadomo czy się uda choć w kolejnym
iza fajnie, że tak możesz u rodziców pobyć, na pewno to łatwiej niż siedzieć a właściwie leżeć w samotności
murron dziękuję, bardzo dobrze

w pracy nie mamy jak rozmawiać i w pokoju każda ma kilku facetów, więc dobrze nam zrobił taki babski wieczór
mala2 a Ty badałaś sobie wcześniej progesteron czy nie?
motylku miłego spacerku

u mnie dziś chłodniej i jakby deszczowo, choć jeszcze nie padało, więc na spacer nie do końca
oliwia a ile dni zwykle trwa Twój cykl?
My firankujemy. Choć jak czytam historie angel i malej to się zaczynam coraz bardziej bać... U mnie nigdy nie było pozytywu, ani przed terminem @ ani po... Więc może te leki nic nie dadzą? Wyprostowałam tsh i prolaktynę, a na progesteron mam niby dupka po owu, ale jeszcze nie miałam okazji go łykać...