Paola dziękuję za linka o chłopcu i współczuję wyprawy utrudnionej przez kodowców. Fajnie, że znalazła się sąsiadka miła
No mam nadzieję, że jestem już coraz bliżej tego mojego +
Laviaa a może mogliby poczekać z chrztem aż urodzisz?
mala2 dziękuję za linka o roletach; GRATULUJĘ wiechy na budowie! i spojrzeń budowlańców: oni Ci rowy, a Ty im atrakcje zapewniasz, hihi
od razu poczucie własnej wartości wzrasta?

fajnie, że mamie wystarczyła delikatna aluzja. Trzymam kciuki za pozytyw i brak @ nie tylko podczas wakacji
kamila niezła ta grafika o bólu porodowym

a moze test owu pozytywnym bo to ciąża? Kurczę, niejasna ta sytuacja u Ciebie

negatywny... współczuję tym bardziej
angel i jak pokój córki przetrwał po wizycie koleżanek?

klateczka super, świetny pomysł, że od razu są ozdobą
no i widzę u Ciebie drugą kreskę !! super!
iza super, że e coli nie ma

i współczuję leżenia, ja przy chorobie ostatnio trochę poleżałam i rozumiem, jak to może być ciężko tak bardziej długoterminowo
PaulaG mi też się wydaje,że wyniki ok. Na lepkość itp, to wit C cały czas i syrop wykrztuśny podczas owu
Buka jeszcze raz gratulacje i super, że Basia tak ładnie śpi!

Jaki słodziak na tych fotkach, wygląda już tak dorośle!
murron super, że synek zdrowo rośnie, będzie chłop na schwał

dziękuję, że pytasz, weekend bardzo pracowicie, ale płot postawiliśmy
turboślimak gratki decyzji

no to życzę byśmy się spotkały jako mamy 2017
tauriel trzymam kciuki za szybki i jak najlżejszy poród!
Leena współczuję przejść, ale zdecydowanie nie obwiniaj się, tylko ciesz się z córeczki, ona wtedy też będzie radośniejsza!
i trzymam kciuki, byś z czasem rzeczywiscie zatęskniła do kolejnej fasolki!
kiwi współczuję komplikacji i trzymam kciuki, by antybiotyk pomógł i drożnosć nie była już potrzebna!
staraczka, jeśli ten nowy lekarz od razu powie o invitro, to koniecznie masz się wcześniej zapisać do mojej pani doktor! już wiesz, od której strony wjeżdżasz do miasta?
płot już na działce jest, więc nasze wspólne plany wakacyjne na za rok coraz bliższe realizacji!
kasik i jak, wzięłaś ze sobą te różowe ubranka?
kowy i jak pobyt u dziadków udany?
marluna ja nic nie doradzę ale trzymam kciuki bardzo mocno! moze łykaj ten buscopan jak Iza?
motylek, no rzeczywiście 100 LAT cię nie było! Filipek już taki duży! co u Was? ja przejęłam funkcję tabelkowej
Kazia no pewnie, jesteś nawet w tabelce! ale super, że mogę Cię przepisać ze staraczek do ciężarówek!
koko współczuję problemu z wszami, pewnie, że wszystkie dzieci trzeba posprawdzać