Przede wszystkim Patrycja ciesze się ze Ty też trafiłaś na fajnego lekarza. Mam nadzieje ze jes sc ze trochę się pomeczyc i uda się w końcu być w tej upragnionej ciąży. A z tego co wyczytałam to coś nie tak u Was z nasieniem?
Mam nadzieje ze razem powedrujemy na jakis mamusiowy wątek
Turbo właśnie wygląda na to ze całkiem bezowulacyjne. Nie wiem jak to jest dokładnie, czy lekarz może zobaczyć poprzez usg i wywiad tylko jak to było w obecnym cyklu czy też wcześniej odnośnie tej owulacji. Bylam tak w szoku tym skierowaniem na rezonans ze zapomniałam zapytać o połowę rzeczy
W każdym bądź razie gmeral gmeral i w końcu powiedział ze wygląda na to ze cykle są bezowulacyjne. Dlatego chyba jednak pójdę na rezonans prywatnie. Z jednej strony to prawie 700zl, ale nie są aż tak ważne dla mnie pieniądze żeby tracić kolejne pół roku. Prywatnie badanie za ok 2 tyg bo musi być przy tym pielęgniarka i lekarz żeby podać kontrast...
Boję się strasznie tego badania i jego wyniku, z drugiej strony nie mogę się doczekać bo w końcu może się dowiem co jest na rzeczy.
Buka jeszcze trochę i maleństwo będzie z Tobą... Niewiarygodne jak ten czas leci... I Iza juz na półmetku prawie.
A ci się dzieje z #Tandem?