Dobra dziewczęta, skoro Staraczka na polu, to znaczy, ze wszyscy na swoich miejscach
Angel chylę czoła przed rozpiską

Myślałam, że tylko przed moim trzeba się bronić bólem głowy, zęba, brzucha, ręki czy włosów
Paola mogło się tak przydarzyć, że nie zauważyłam pytania Twego co akurat się stało, ale chętnie na nie odpowiem, słucham więc jeśli powtórzyć możesz?
Marlunka ja to tak się ciesze, że jesteś z nami

wierze, ze z mroweczkami wszystko dobrze i niebawem dadza o sobie znać
Laviaa jak juz kupic tego weza to zdaj relacje, w sumie ja na sen narzekac nie moge ale ostatnio spie z koldra zmemłaną miedzy nogami
Murron chylę czoła przed postanowieniem, mi sie nie chce czasami wchodzic do sypialni na gore i spie przed TV
Tandemowe dziewczę zamilkło mam nadzieje, ze nie zapłaciła rachunku a nie że moze stan zdrowia sie chwieje...
Dziewczyny ja się rzadziej odzywam bo mam mnóstwo pracy w szpitalu. Jest coraz cieplej, sezon urlopowy wiec co robi sie z chorymi? oddaje do szpitala na przechowanie... a ja tym samym mam wiecej badan... ledwo sie wyrabiam, kreweta tez sie buntuje

a w niedziele ogladalismy wozki, czy tylko ja mam wrazenie ze praktycznie wszystkie maja taka jakas slaba plastikowa konstrukcje? albo elementy ktore zaraz padną ?
Co do odpowiedzi na pytania to wiecie, to jest tak, ze ja czesto nie znam odpowiedzi, i nie mam pojecia jak mam sie odniesc... i wydaje mi sie, ze tutaj akurat zawsze ktos madry sie trafi z odpowiedzia...

to tyle moje wspaniałe idę jeść!