murron napisał(a)
Ja Basię na 29 maja obstawiam, równo miesiąc po moich urodzinach
a my od dzisiaj mamy w domu niemowlaczka
podobno od drugiego miesiąca życia dziecko zaczyna ciągiem w nocy spać po 5-6 h godzin, ja i tak nie narzekam, bo Franek często śpi koło 4-4,5 h w nocy ciągiem.
Mam koleżankę co ma rocznego synka, cały czas kp i co ciekawe jak miał pół roku to jej przesypiał całe noce, a jak ten prawie rok to wstaje jej w nocy od 2 do 4 razy i oszukiwanie wodą nic nie daje...
no jestem ciekawa jak to u nas będzie.
Mała przykro mi, trzymam kciuki za magiczny 3 raz.
Tandem współczuję wymiotów.
Paola jak tam Różyczka?
Murron, jestem od wczoraj wściekła na naszą pediatrę, aż tak, żeby zmienić lekarza. Wczoraj byłam z nią u tej pseudo lekarki, i panikę zasiała, ze Róża ledwo żyje, że ma zalane płuca, oskrzela ledwo słyszalne. Mąż pojechał z Małą do szpitala, gdzie Go wyśmieli. Zrobili nawet rtg, Ct, niepotrzebnie bidule wymordowali. PŁUCA CZYSTE, RESZTA TEŻ. Wrrr !!!!!!! Niech pani dr zapomni, że będę miła. I tym razem Ją opieprzę, ze pali w pracy, co to za wzór - lekarz pali, obrzydliwość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potwierdziło się niestety, w bad., w prześwietleniu - zwężenie przełyku. PRZYCZYNA ULEWAŃ
Za małe, by operować, za duże, by nie dokuczało

;-(
Musimy uważać, bo w razie jakiejkolwiek infekcji, dziecko szybciej jest w niebezpieczeństwie ;-(
Różyczka była idealna, uśmiechnięta, skłonna do współpracy, tylko rtg Ją spienił
Buka, czyli wg. potocznej opinii ZMĄDZRAŁAS w ciązy

(ósemki). Mi się wykluły w 16 i 17 r. ż. i jakoś je nadal mam, mimo głupiego gadania.. W żadnej z 4 ciąż nie straciłam zęba, Kasik Twoja mamma się źle odzywiała, za mało wapnia, jogurtów.. albo paliła ?
ŚLICZNA NADIA, Emilko, gratuluję jeszcze raz !!!!!!!
Koko - trzymam kciuki za Maję, by zawsze bezpiecznie wracała. I prostą drogą
Werkaa, jesli testujesz - trzymam kciuki !!! Jeśli nie, i tak trzymam !
Tandem, jeśli jest w magicznej tabelce miejsce, mi wpisz 2 czerwca na Bukową Basię

:-p :-p
Wy tak zartujecie, a juz umieram ze strachu, ile będę wydawała na BN, jeśłi każda urodzi mi co najmniej dwójeczkę wnucząt

Zbankrutuję !!!!!!!!
I na ur. wnuczat !!!!
Staraczka, dzięki za troske - Starsze tak, a ja dzisiaj znów opuchnięte migdalki, gardło tak boli, ze straciłam głos (wielce wygodne przy tylu dzieciach ;-/ ), i od 2 dni budze się z calkowicie czerwonymi bialkami oczu.. Ku***, tylko się powiesic, a lekarza mam dopiro 25. V ;-/:-/
Okres mam od.. 2 tyg., tak klnę ten implant podskórny, Dziewczyny, CO-DZIEN- NIE, co za poroniony pomysl miałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Róza, jak wyzej.