Murron, w wolnej chwili wrzuć, proszę, jeszcze raz suwaki, bo Twoje szwankują i nie wiadomo, kiedy życzenia słać i gratulować
Lavia - oby szybko antybiotyk i na trwale pomógl !! Gratuluję wyjścia do domu !!!!!!!! Wypoczywaj, zbieraj sily !!! Ruchy poczujesz nada dzień, max. 4 tyg. !!
Jadzia, kup korzeń imbiru. Na pewno jest w Carrefourze, dodawaj do gorącej wody lub herbaty plastry. Skuteczny na 100 % !! Mi pomagała nawet herbatka imbirowa gotowa, taka zwykła z Tesco.
Ponieważ imbir pobudza kwasy żołądkowe, i metabolizm, moze być zgaga a na nią najb. działają migdały w skórce. Nie warto kupować obranych !!!!!
Unikać też mięty, wszyscy gastrolodzy mówili mi, ze głównie mięta ( i melisa trochę) bardzo podrażnia śluzówkę żołądka, zwieracz, i w ciąży należy unikać !!
Gusia - super, ze wróciłaś !!!!!! I rzodkiewki - pelny sukces !! ;-p I dbaj o fasolka, odpoczywaj !!!
Marluna - bardzo, bardzo, bardzo, nie do wyrażenia przykro mi z powodu Twojego 1. dziecka; beznadziejni lekarze - czekac taak dlugo !!!! mogli przeprowadzić cc w 37, 38 tyg. c. !!!! BRAK SŁÓW !!!!
Bardzo Ci współczuję ;-(
Ale teraz BĘDZIE TJ. POWINNO - WSZYSTKO O CZASIE, i szczęsliwie !!! Ruchy mozesz poczuć nieco później - w 22 tc. a moze już w 19
Izabela - to moze Ci dadzą antybiotyk..

Nie martw się, też raz w ciąży miałam E. Coli, i zdrowe dziecię !!
Buka - jakoś mi tak data 18 maja się nasuwa na Basiunię, ale pisałaś : "boje sie ze jak pojde we wtorek zobaczą że 4cm to mnie w szpitalu zostawią" ;-/ A przecież Basia już będzie gotowa na spotkanie z Tobą, i prze szczęśliwa bliskością mamusi, głowa do góry !!!!!!!
Tandem - bo to już się czuje, ze niedługo u Was się pojawi Dzidziuś !! Ba, stawiam na Córkę, jako 1-ą !!
Tyle kciuków i moc pozytywów płynących od Cb. musi zadziałać !!!!!!!!
(Róża choruje jako ost. z łańcuszka rodziny, niestety. Odpukac, dzisiaj goraczka niższa..)