Werka - zazdroszczę rozrywek na Węgrzech

Hmm, baseny termalne, dobrze Wam

Oby owocny się okazał wyjazd
Nati - gratuluję !!! Zdrowia dla Ciebie i Zuzi, samych wspaniałych chwil !!!
Laviaa - gratuluję !! Cieszę się, że na wizycie wszystko dobrze z Córeczką. Miło czytać super nowiny !! Zdjęcia z usg - extra !!
Buka - na pewno to jednorazowy wyskok Basi, zaciskam kciuki, by się nie powtórzyła już nigdy tachykardia ani inne ew. niejasności, cokolwiek spoza normy !!!!!!!!! O, doczytałam, że wszystko gra i buczy !!!! Obyś już więcej żadnych stresów nie miała aż do porodu !!! Tylko odpoczynek i pozytywne afirmacje !!!!!!!
Angel - jeszcze nadzieja jest.. Czekam na nast. test !!!
Przykro mi z powodu Mamy. Ale chemia może pomóc

Nie trać Nadziei !!!
Jadzia - na liczne drzemki zasługujesz jak najb. !! Senność jest, znaczy ciąża podręcznikowa

I żadnych złych myśli, tyle miłych chwil przed Wami !!!!!!!!
Asequ - będzie dobrze !! Holter prawidłowy
Patrycja, może to infekcja Męża i po wyleczeniu parametry nasienia okażą się rewelacyjne

? Kiedy konsultacja
Iza szybkiego powrotu do domu z ukrytymi Maluchami !!!!!
Motocyklistka - witaj i gratuluję !! Odwagi !! I życzę ulgowej ciąży !!
Murron - ja Cię podziwiam, Ty z 6 dniowym oseskiem masz czas i siły tu być !!
Kowy - trzymam kciuki za NT, super wynik przezrn. karkowej Maluszki !!!!!!!
Tandem, ale Wy macie z Mężem roboty z wyposaż. mieszkania...!! Za to jak miło będzie potem cieszyć się efektami !!! ( Pamiętam dumę z odmalowania całego M.) Oby Wam wszystko wyszło tj. planujecie !!!!!!!
Kolejność też dobra - najpierw wymarzone gniazdko, potem Dzidziuś !!!
Staraczka - mentalnie przeganiam Tw. przyszłe @@ !!!
A sio wszystkie @@ niemile widziane !!!
Niech tabelka obrasta w kolejne dzieci !!!!!!!!!!!!
U nas nieciekawie, nawet nie chcę się rozpisywać, choroby nie odpuszczają ( najgorzej Mila )...
Obie biorą antybiotyki, ja dostałam wziewne sterydy, bo i oskrzela trzeszczą i alergia na pyłki wszelakie szaleje