asaguarela napisał(a)
Dziękuję Paola....,oby tak właśnie było..
Bo zwykle przyjmuje się, ze taka najgłębsza forma żałoby trwa rok, max. 2.. Czarna przepaść bez nadziei, słońca, ciepła, przepełniona żalem do świata, otoczenia, siebie.. niedowierzaniem, potem gniewem, gniewem, wściekłością do sześcianu.. licytacja, targowanie.. i w końcu.. powolne godzenie się z faktami.. z nimi nie da się mediować

Przeżyłam to 2 razy w życiu, bbrrrr, okropieństwo.. ;-(
Asaq, uwierz, jeszcze wiele db. przed Tobą, patrz do przodu, pielęgnuj db. uczucia i wspomnienia..
Asaq masz rację - Tandem i Jadzia trafiły do konkretnych lekarza, Jadzia juz 'stracona'.. (zafasolkowała

)
a Tandem tez być moze, tylko się ukrywa

ZNACZY - NAPIĘCIE i klimat - robi
Werkaaa, a Ty czarownica Jesteś, znaczy, tfu, dawna Czarownica, w poprz. wcieleniach wiedźma i zielarka, obecnie Pani Mgr

Tu są cenne znajomości, hah, jeszcze lekarki gin., i specjalizacji pokrewnych nam trzeba i komplet będzie kapituły doradczej

!!!!!!!!!!!!!!!
Cyt.
"Dzięki dziewczyny ale ja mam z Basią układ, że wychodzi 13 maja w piątek najwcześniej. Jeszcze przeciez czekamy na dzidziorka Nati i Stencelki bo jest przede mną. Aż z wrazenia mnie brzuch boli na @".
Buka, z Ciebie też niezła cwaniara, jeszcze Basia schowana, ukryta a Ty już mediujesz w najlepsze
Życzę, by Coreczka okazała się db. 'ułożona' w pod2jnym słowa znaczeniu
Z moimi Starszakami - straciłam złudzenia - negocjacji NIE MA... Chyba, ze ktoś lubi wrzaski, płacze, hollywoodzkie sceny i popisy. Obydwie aktorki godne Oscara :-/
Oj, nie załapałam się na sesję Buki

? NIEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też chcęęęę !!!!
Cyt.
"No tak szczerze to mój tez za zupami nie jest woli konkretne dania

ale zureczek z podsmazonymi ziemniakami z cebulka i kielbaska to lubi a jeszcze kapusniak grochówka"
Staraczka, ja chyba ani jednego faceta nie znam, który by się samą zupą zadowolił, nawet tłustą, konkretną, 'pełnokrwistą', gęstą, jak krem..