kiwi napisał(a)
Dzieki Werka ze pytasz do mnie przyszla @ niestety ... w 13 dpo na rossmanowskim tescie widzilam bladziutka kreskę pomyslam ze zrobie bete w razie czego co nie powiem lekarzowi ze widzę fatamorgane ale lab bylo czynne tylko do 11:00 odpuscilam nooo i dobrze co w 15dpo przyszla @. Z tym testem to juz druga taka sytuacja tylko poprzednio trzeba bylo sie przygladac pod swiatlem a teraz w kazdym swiete i ustaleniu było widać; (
U mnie badania na chlamydie i uroplasme negatywne a liczylam ze moze fo przez bakterie sie nie udaje teraz kolejne badania hormonów i meza
)
Kiwi,przykro mi 😞,mam nadzieję,że szybciutko dojdziecie do tego,co jest przyczyną...
Jeżeli chodzi o tamtą sytuację,to ja Ciebie rozumiem...
Ja się prawie nie udzielam ,bo nie jestem w najlepszej formie,ale wtedy też nie powiem,że mnie to nie zirytowało...😞,bo to fakt,ciążowe dolegliwości są bardzo męczące ale trzeba przez to przejść,hormony,hormonami,ale nie wolno tak mówić,ja bym się bała nawet tak pomyśleć,to co wtedy powiedziała Marluna....
Ale najważniejsze,że wszystko dobrze u Niej i z dzieciakami 😊
Jedynie z tym się nie zgadzam,że wątek staraczkowy,a ciężaróweczki się udzielają 😊,to super dziewczyny i smutno było by bez Nich 😘