Elo Laseczki
Nie nadrobię was za dużo stron wiec nie bede pisać co gdzie i w ogóle....mam nadzieje ze mi to wybaczycie może nadrobie ale pewnie na raty
Ostatnio mam mniej czasu na neta i ogólnie częściej zajrzę do mojego "rodzimego" tematu(przyznaj sie bez bicia) bo tam 2 strony czasami 2 dni powstają wiec chwila moment i przeczytane a tu 10 stron w 1 dzień
U mnie budowa prawie zakończona bo stan surowy już jest teraz musi wszystko odstać/odparować i jedziemy tynki wewnątrz

I generalny remont obecnego domu i później tej dolepki
Za 2 tygodnie wizyta u nowej gin wiec odliczam dni bardziej niż przed ślubem

Ale mam jakieś takie przeczucie ze to bedzie to

Kupiłam już nawet 5szt testów ciążowych i 30 owulacjnych powoli przygotowuje sie do wznowienia starań
I nadal sobie dietuję ale już nie na wariata bo to bez sensu później załamki ze coś nie idzie po prostu odżywiam sie zdrowo i ćwicze minimum 3x w tygodniu bo to bez sensu teraz tak szaleć jak za chwile "trochę" będzie mnie weicej i innej opcji nie zakładam

Nie po to wybudowaliśmy pokoik dla 2 szkraba aby za długo byl pusty ja juz mebelki mam wybrane

Jak urodze 2 maleństwo to bede walczyć aby znowu czuć sie dobrze w swoim ciele i wrócić do mojego 38

Chociaż mam nadziej ,ze to 2 bedzie małym pasożytem i wyssie to co zostało po 1
I mam nadziej ,że sie z tego wątku nie wyniesiecie bo "zaraz" minie główny tytuł bo na 3 już w ogóle was nie nadrobię