izabela23 napisał(a)
Marluna chyba musisz przestać być grzeczna i ich ustawić do pionu aby zobaczyli,że nie mogą pogrywać z Toba. Kur*a mać to prawda,że cud,że do tej pory nie poroniłaś,bo tarczyca nieleczona może być niebezpieczna w skutkach. Chyba im powinnas wykrzyczeć,że na co oni do cholery liczyli? Na oklaski? Sama miałaś się zdiagnozować i dobiegac co Ci jest
Może liczyli na to,że jak poronisz to co przyjdZiesz zostawić kolejna kasę na kolejne in vitro,bo przecież to taki dobry biznes
Same Twoje wymioty niech nie pieprza ze takie uroki ciąży,bo od takich wymiotow można się poważnie odwodnic zaszkodzić sobie i dzieciom. Wykrzycz im wszystko co Cie boli. Ja też jestem po ivf i też bliźniaki i lekarz od poczatku powiedział,że duphaston,nospa itd całą ciążę. Co oni sobie myślą
Kretyni nie lekarze.
Sorki,ale mi nerw skoczył!!!!
Dzieki iza juz od dawna stalo sie dla mnie jasne ze ta klinika to maszynka do krecenia kasy, ja zaliczylam statystylki zaciazonych, wiec dla nich moge splywac.
Kuzwa jak lekarz na endokrynologii moze nie rozpiznac podstawowych objawow nadczynnosci, wezcie mi to wytlumaczcie?