hej dziewczyny
tandem swietna robota z ta tabelka to mi tez mozesz dopisac corka Amelia ur.22.03.2009r
jadzia kamilka przykro mi ze ta ciotka z czerwona walizka przylazla mogla poczekac z 9 miesiecy

styczen mam nadzieje ze bedzie wasz
Staraczka moja mama zawsze muwila ze ze mna zaszla bo byla wiatropylna hehehe
No i nasze przyszle mamusie duzoooo zdrowka bo widze ze cos wszystkie chore
AAA i Kowy piekna beta

ja tez mysle ze moze blizniaki albo pozadna fasolka

gratulacje jeszcze raz
Marluna pier....lekarze czlowiek tyle placi za in vitro to powinni ci dac w tej klinice jakies tabletki na podtrzymanie ja tego nie rozumiem jest tyle kobiet co bez takich tabletek by nie donisily ciazy a potem rodza piekne dzieciaczki sluchaj jak chcesz to ci wysle ta luteine

? wyslalabym priorytetem .
Paola zazdroszcze ci takiej gromadki ja zawsze marzylam o takiej wielkiej rodzinie a jak narazie tylko jedno dzieciatko
Livia nie denerwuj sie nie panikuj bo masz fasolke w brzuszku bedzie wszystko dobrze my tu wszystkie trzymamy za ciebie kciuki !!
Angel dzieciaki jak cos powiedza to zawsze rozbraja

moja jak tez cos powie czasami to przez pol dnia sie smieje
Iza a jak tam twoje fasolki?

jak sie czujesz?
Gusia mysle ze krewetce juz nos sie ksztaltuje hehe
A ja czekam do 9 kwietnia zobaczymy 11 podpisuje umowe mam nadzieje ze na stale to przynamniej byloby do czego wracac

W swieta lecialam siostrze po test ciazowy juz myslalam ze jak narazie nie zostane mama po raz drugi to chociarz ciocia po raz pierwszy no ale dupa negatywny miala
Dobra dziewczyny rozpisalam sie odezwe sie moze tak o 23 bo na popoludnie pracuje

odpoczywajcie