Cześć.
Ja dzisiaj wcześnie wstałam,bo miałam taki okropny koszmar... Śniło mi się,że zobaczyłam na wkładce mini kropelkę krwi, a po chwili jakbym @ dostała, a potem skrzepy zaczęły lecieć ze mnie i poroniłam, dzięki Bogu to był tylko sen,ale zdenerwował mnie przed wizytą. Ja już wykąpana i pachnąca

o 12 wyjeżdżamy do lekarza
Wczoraj zrobiłam fajny zakup,bo wybrałam się z mężem do diabetologa i przy okazji chciałam kupić staniki,bo kurdę niby piersi się nie powiększyły jakoś bardzo a jednak za małe mam staniki. I w esotiq była ciekawa promocja,bo 2szt za 169 zł (oczywiście wybrane modele) jednak Pani poszła mi na rękę i kazała wybrać chociaż jeden z oferty a drugi jaki chcę i wzięłam z najnowszej kolekcji

jestem mega zadowolona,bo zamiast zapłacić 279zł zapłaciłam 169

i dostałam 100zł rabatu na kolejne zakupy
Jejku Kamila byłaś w metrze kiedy był zamach

Dzięki Bogu,że nic Ci się nie stało. Jak się nie odzywałaś to aż się obawiałam,że coś się dzieje z Tobą niedobrego uff, co za ulga. Okropnie niebezpiecznie jest w tej Belgii, szok. Kilku moich znajomych jest w Belgii i niestety już dwoje z nich planuje wracać do Polski,bo mieszkają też w Brukseli i boją się,szczególnie o dzieci...
Tandem
mąż będzie może zawiedziony,ale w równym stopniu jak Ty (tak sądzę) także proszę głowa do góry. Zresztą co ja gadam

Nie będzie teraz żadnego zawodu,ale sama radość Trzymam kciuki.
Paola,
mam andzieję,że niebawem ogarniecie sytuację, Róża się ogarnie

i będziesz mogła odsapnąć.
Leena,
ale Ciebie lubią te dolegliwości bólowe jejku...
P.S. wybaczcie o kim zapomnialam.