D
ewuska0207 napisał(a)
Paola a nie podajesz żadnych kropelek na kolkę
Matko jak ja Cię rozumiem z Julkiem miałam tak przez 3 mies non stop płacz lepiej trochę było po tym sab simplex niebieskim ale ustąpiło dopiero jak mleko zmieniłam na mleko dla alergików to był nasza ostatnia deska ratunku od 24h płaczu inaczej można było by sobie w łep strzelić
U nas nie tylko kolki powodują płacz ale i niechęć do pozostawania w miejscu.. Jest lekka ale noszenie nawet tych 2,5 kg.przez wiele g. to wyzwanie dla kręgosłupa, niewyspanego rodzica
W dzień śpi ok.8 g., jak na takie maleństwo strasznie niewiele, w nocy max. 3 😡 Tyle potrzebują snu moje 3 i 4 -letnie dzieci a nawet starsze.. 😲 Róża jest strasznie ciekawskim dzieciakiem. Spacery przesypia ale w domu przygląda się wnikliwie przedmiotom wokół i trzeba krążyć, by się nie nudziła, cwaniara. Takze chyba mamy pecha, ze wraz z kolkami trafił się już skok rozwojowy.. Niedługo wszystkie po kolei sprawdzicie upierdliwość tychże skoków w praktyce, zaciskam kciuki za KAŻDĄ JEDNĄ z tego wątku !!
Oczywiście Espumisan dostaje od 28 dnia życia, od kiedy wolno Bobotic. Może warto spróbować Sab simplex, dziękuję raz jeszcze za podpowiedź, nieocenione Mamy !! Co jest w składzie tych kropli
Dzięki Murron, Tandem, Ewuska za rady i wsparcie..!!
Kowy - ja widzę już 2kreski !!!! Gratuluję i czekam na mocniejszą krechę w kolejnym teście !!!
Ślimak - dajesz czadu, noworodek i praca, rządzisz !!! Naprawdę masz MOOOC !! I gratuluję już piąteczkowego wejścia w 2 miesiąc!! Żegnaj niemowlęctwo !!!
A co do ur.- nasza Milka kończy akurat dzisiaj 4 !!!! Niestety przeziębiłam się totalnie po wczorajszym popołudniowym wietrznym spacerze, nie mam głowy do zdjęć.. Przynajmniej z Małżem się miło pogodziliśmy i dogadaliśmy 😊 Ładnie przepraszał, natarł Amolem i kuruję się w łóżku po końskiej dawce Wit. C.. 😡
Witaj Emilianko !! Oby forum przyniosło Ci szczęście i.. Bobo !!