kiwi napisał(a)
Karri to miałaś możliwość wybrac gdzie chcesz robić badania? I laboratorium gdzie robiłaś byl ginekolog? Tez sie nad tym zastanawiam jak to w lab wyglada kto pobiera ten wymaz.
Lavia mdlosci pojawiaja sie właśnie w okolicy 6 tyg i trzeba sie z nich cieszyć swiadcza o tyk ze ciaza zdrowo sie rozwija.
Już mówię jak to było: pani ginekolog u której byłam poleciła mi zrobić te badania. Zaczęłam przeszukiwać internet i w końcu znalazłam jedno miejsce (koszt 350 zł) zapisałam się i w międzyczasie poszłam do laboratorium na badania krwi. Tam coś mnie tknęło i zapytałam czy robią wymaz, i dowiedziałam się że jak najbardziej i że mogą mi go zrobić za 5 minut jak przyjdzie ginekolog, koszt: 140 zł. Po takiej informacji nie zastanawiałam się za długo

Mogłam wybrać gdzie zrobić w końcu jak się płaci to można gdzie się chce-taka smutna prawda. (Wydaje mi się, że diagnostyka też oferuje taką usługę ale ręki nie dam sobie uciąć.) Kiwi ja też liczyłam na bociana jak go widziałam, w coś trzeba wierzyć żeby było trochę na sercu lżej.
A Ty Jadziu na te ureaplazmy itd już robiłaś? czy ogólny posiew?
Paolaaaaa jaka cena za tort! Pomyślałam to samo co stencel_ka, że chyba jest ze złota
Laviaa ja myślę, że Ci jest niedobrze nie od dupka tylko od dzidziorka, który się w Tobie rozwija