Monia82 napisał(a)
Witam, dziewczyny! ja wróciłam do pracy po 3 tygodniach nieobecności i mam niewiele czasu... Może po 22 marca zdążę Was nadrobić. Tak na szybko widziałam ślicznego synka Motylka!!! gratuluję Kochana!!!! i pozytywne wieści od Kaari, że badania prenatalne w porządku!!! Lavia nie martw się, za wcześnie na serduszko. Mi kazali w 8 tc przyjść. Trzymam kciuki! Kaari! super! teraz można troszkę odechnąć i cieszyć się ciążą
. Ja wczoraj miałam wizytę u endo.. i mam teraz niedoczynność przez te stresy i zawirowania... wykluczyła mi tarczycę, jako przyczynę poronień, bo się leczę, co... innego nieleczona, ale dała skierowania na antyTPO jeszcze raz i Trab. Może, jak wrócę, to będą kolejne pozytywy! powodzenia dziewczyny!!!
Dziękuję Monia, powiem Ci ze dopiero po tych badaniach odetchnełam. Musiałam chyba się bardzo stresować bo przed badaniem babeczka się zapytała czy się dobrze czuje. A jak u Ciebie psychicznie? Może powrót do pracy choć trochę Cie osiągnie od tych problemów.
Też zauważyłam że coś ostatnio ciszej na forum, może Dziewczyny przerzuciły się chwilowo na prawdziwe firanki w końcu święta tuż tuż
Ślimaczku podziwiam, że już chodzisz do pracy

powodzenia, żeby Ci tam dobrze szło.
Motylku Wy chyba dziś wychodzicie-daj znać
Kiwi uważam ze badania na chlamydie, mykoplazme i ureaplazme są dobrym pomysłem. Oglądałam ostatnio program, w którym położna mówiła jak ważne one są, że pomimo bakterii może udać się zajść w ciążę ale skutki później mogą być tragiczne.
Tandem wiele dziewczyn ma ten problem ze jak zaczną się starać to się wszystko sypie-nasza natura jest dziwna. Kto teraz testuje? Miło by było zobaczyć jakieś pozytywy