Usiasia napisał(a)
Hej dziewczyny mam takie pytanko na szybko.
Dzisiaj mam 5 dc. 1 i 2 dnia normalne krwawienie bardzo silne wręcz z tymi skrzepami. 3dc leciutko krwawienie wczoraj bardzo słabe plamienie. Od wczorajszego popołudnia nic a teraz nagle strasznie ale to wręcz nie do wytrzymania rozbolal mnie brzuch okresowo, zawroty głowy, uderzenie goraca. Wzięłam natychmiast 2 przeciwbólowe i poszłam sprawdzić co się dzieje a tam sluz taka kawa z mlekiem z naciskiem na mleko (przepraszam jak zawsze za opis) i w środku niteczki krwi. Co to może być? Bóle @ miałam bardzo często ale nie pod koniec krwawienia :/ a teraz w zasadzie tego krwawienia nie ma za to ból się pojawił i to takie nagle uderzenie...
Ja tak miałam ostatnie 2 cykle ,ze normalnie mój okres trwał 4 dni piaty to takie brudzenie a ostatnio 2 dni potopu i koniec na 5 dzien plamienie i bół brzucha gdzie ja nigdy go nie miałam jedynie dzien przed jakieś taki lekkie kłucie wiec wiesz ja sam sie zaczynam zastanawiać co jest(tłumacze sobei ,ze mozę rpzez to poronienie bo w sumei do tej pory sie dziej różności).Jak pytałam kiedyś gina to powiedział mi tylko ,ze jak raz jest tak to nie znaczy ,ze nastepny bedzie taki sam może być inny i to zupełnie normalne ,ze nasze ciało to jednak wielka zagadka nie ma reguły.W ogóle mam wrażenie ,ze ci lekarze olewaja nasze "dziwne symptomy" dla nich jak wyniki cytologi ok i usg tez to wszystko jest dobrze i maja w nosie nasze marudzenie.