murron napisał(a)
U nas likwidują jeden sklep z akcesoriami dziecięcymi i jedziemy kupić dwa foteliki jeden dla Młodego a drugi większy dla Ninki.
Ja powoli sobie uswiadamiam, że mam teraz trochę wolnego, no ciekawe ile wszystko zależy kiedy Młody postanowi wyjść na świat.
Monia rób tak jak jest najlepiej dla Ciebie.
Iza myślę pozytywnie, ściskam mocno!
powodzenia na zakupach i korzystaj z wolnego póki jest!
paola podaj numer do męża to mu przypomnę, że żonie kwiaty warto kupić!
aprilka ja biorę euthyrox 50 miesiąc i kilka dni. ze spaniem jest trochę lepiej, szału nie ma. Chyba zmniejszyło mi się łaknienie, bo w pracy nie jestem w stanie zjeść tego co przygotuję, ale to może być też ze stresu, bo u nas teraz gorący czas. Za tydzień idę zbadać znów tsh i prolaktynę czy choć to drugie się troszkę ruszyło.
monia wszystkiego dobrego dla synka! życzę powodzenia w poszukiwaniach dobrego miejsca dla Ciebie, ja słyszałam o takim ale w Poznaniu. Rzeczywiście dobrze by było, żebyś miała z kim to przegadać, a potem też być pod opieką dobrego gin.
kaari no to życzę zdrowia, by już głowa nie bolała! pogoda zbyt zachęcająca nie jest (przynajmniej u mnie), ale może już się powoli ociepli i choroby nie będą się pałętać - tego życzę
gusia, kiwi ja też jestem z tych zimnopalczastych

ale co dziwne w resztę ciała jest mi stosunkowo ciepło, więc często kosztem jeszcze zimniejszych stóp i rąk wietrzę pokój/biuro i siedzę w krótkim rękawku
a no i gusia skoro tak Ci się podoba, to wielu szczęśliwych ciąż życzę
Leena trzymam kciuki, żeby badania wyszły dobrze, żeby to nie było nic strasznego i żeby szybko Wam pomogli! daj znać o wynikach. Też poczytałam o hellp, skrót odpowiedni - ratunku! :/ trzymam kciuki!