Czesc. ja dzisiaj spa łam z siostrzenicą i przed snem czytałam jej bajki i efekt był taki,że ja zasnęłam w trakcie czytania

dzisiaj jeszcze nocuję u siostry dopiero jutro pojadę do domu

Dzisiaj jestem w nijakim nastroju także nie myślę ani pozytywnie ani negatywnie czyli jest tak jak powinno yć, chociaż wyszukuję objawów zagnieżdżania
Slimaku Zosieńka jest cudowna i ta jej słodka czapusia różowa,Toie lada dzień zniknie brzuszek i mam nadzieję,że krocze szybko się zaoi.
PAOLA Twoje dziewczynki też piękne i Różyczka jaki słodki usmiech i podona do siostry
MOTYLKU cieszę się,że wycodzisz i jednak cc...bo chyba tak chciałaś
MURRON teraz wypoczywaj przed porodem, nabieraj sił
USIASIA, czekam na Twój test binij żeby zdąrzyć kupić,ale jestem pełna nadziei że udało ci się i nie sądzę ay taki wynik był przez tarczycę... Czekam na teścior
DŻASTA ja mam termometr ale jaki nie pamiętam sprawdzę w domu
LEENA, ale mnie zmartwiłaś kocana ja czekam na wieści od Ciebie niby nie masz ogromnego ciśnienia a tak bardzo źle się czujesz

kurcze iedaku trzymam kciuki
LIDZIA moja ciocia teżmiała cukrzycę i lekarka mówiła,że od czasu do czasu może zjeść coś więcej oby nie cały czas. Trzymaj się
KOKO duża już ta Twoja kobietka
APRILKA witamy i mam nadzieję,że dłuo nie będziesz musiała tu pisać jako staraczka
PEPITKA, spokojnie już będę rzeczna i będę myślała tylko pozytywnie tylko nie strasz mnie paleniem na stosie, kurdę jaka ostra babka z Ciebie w ciąży

zresztą nie strasz mnie, nie wiesz że z kobietami w ciąży trzeba delikatnie się obchodzić

dupka boli? już niedłuo Tomaszek nie pozwoli mamusi siedzieć na tej dupce