Dzień dobry. To moja pierwsza wypowiedź na forum, ale jestem z Wami już od dwóch miesięcy i z zapartym tchem śledzę co u Was nowego.
Turboslimak masz prześliczną córeczkę. Ma taką śliczną kształtną główkę, bo z reguły te dzieciaczki w pierwszych dniach są takie poodciskane i całkiem niepodobne do siebie.
Paola Twoje córeczki są jak klony

Jestem ciekawa jak już będą nastolatkami czy też będą takie podobne do siebie. W każdym razie trzy dziewuszki to coś czuję, że ojciec szybko wyłysieje jak sobie zacznie rwać włosy z głowy, pilnując swoje księżniczki
motylku mam nadzieję, że niedługo już zobaczysz Filipka. W poniedziałek będziecie już ustalać termin, więc to już tuż tuż

Ostatnie dni na przygotowania.
iza o Twoich dwóch serduszkach czytałam w pracy i dobrze, że nikt mnie nie widział, bo aż zaczęłam się śmiać przed monitorem

Z niecierpliwością czekam na test
gusia kiedy masz następną wizytę? Ciekawa jestem jaka duża jest już Twoja krewetka
gosia, natalia gratuluję dwóch kreseczek.
za wszystkie starające się i oczekujące na testowanie trzymam mocno kciuki i kibicuję Wam.
Usiasia napisał(a)
Stencel_ka na życzenie
Dzisiejszy test:
Usiasia Ciebie szczególnie obserwuję, bo tak się składa, że w tych samych dniach miałyśmy styczniową miesiączkę i w tych samych dniach testowałyśmy (chodzi mi o te testy w dniach spodziewanej miesiączki). I u Ciebie wyszły negatywne i u mnie. Tzn. wydawało mi się że tak jak teraz u Ciebie widziałam cień cienia, ale trzy dni później dostałam dość obfitą miesiączkę (przynajmniej w pierwszych 3 dniach). Rozczarowanie niestety było, bo robiłam sobie testy owulacyjne i serduszkowaliśmy w tym czasie... Przy pierwszym dziecku udało się za pierwszym razem.
U Ciebie dalej nie ma miesiączki, a ja mam kolejną owulację, ale niestety muszę sobie odpuścić.
Coś mi nie dawało żyć i poszłam zbadać tsh i anty tpo i niestety wyszły przeciwciała >600 i tsh 6,19. Dzisiaj idę po skierowanie do endo i koło maja myślę, że pójdę na wizytę do endo.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona staraczek, choć na razie jestem starającą się ale w zawieszeniu do czasu leczenia

Jesteście kopalnią wiedzy i myślę, że nie jeden lekarz odstaje od Was w diagnozowaniu.