Leena napisał(a)
Pepitka gratulacje
zostalas ciocia
ale super. zaraz Twoje dzieciatko przyjdzie na swiat i dzieci beda mogly sie razem bawic- super!!
A jak sie czujesz?
Zostałam ciocią po raz 4 już he he

a dziękuje czuje się bardzo dobrze tylko trochę kości mnie bolą od tego leżenia ale brzuszek w porządku nie twardnieje nie boli

więc może jakoś pociągniemy jeszcze te min 5 tygodni

Motylkowi z takimi skurczami się udało donosić więc i ja mam nadzieję ze się uda

Tobie już tylko 3 tygodnie i mozesz rodzić- tylko widzę że wtedy kiedy juz można to sie dzieciaczki rozmyślają he he ale dobrze każdy dzień w brzuszku to dla nich lepiej

a Ty to biedna z tymi rękami ja nie moge..... a wiesz co ostatnio czytałam o soku z pokrzywy bo ogólnie mi lekarka kazała go pić na poprawienie morfologi i on jest na lepszą pracę m. in wątroby, trzustki także dziewczyny poczytajcie o tym soku bo wydaje mi się że warto go pic nie tylko w ciąży. mi morfologia wórciła do normy po 2 tygodniach picia!!!! a i tak czytając was i te wszytskie historie doszłam do wniosku że co niektóre dziewczyny to nawet nie wiedzą jakie mają szczęście i nie potrafią docenić tego że mają bezproblemową ciążę i jescze potrafią narzekać.... gdyby nie wy to ja bym nawet nie wiedziała ile problemów może być w ciąży