Hej kochane! :*
Moniu strasznie, strasznie mi przykro, mam nadzieje, ze pojechalas na ip...
Kowy trzymam kciuki
Motylku niby strach z takim duzym dzieckiem, ale prawda jest taka, ze wazny jest obwod glowy, a nie waga, bo to ona jest u dziecka najwieksza.
Slimaczku Tobie juz pisalam w sms, mam nadzieje, ze sie Zosia zlituje nad mama!
Usiasia Ty dostalas @, czy nie?
Staraczka przykro mi strasznie, ze @ przylazla... nastepny cykl bedzie Twoj!
Iza jak sytuacja u Ciebie?
Przepraszam wszystkie te ktore pominelam...nie ogarniam.
U nas zlobkowy kryzys, corcia plakala oddawana do zlobka i zawodzac do mnie biegla, kiedy po nia przyszlam. Ech, mam to swoje narzekanie, glupia ja :/
Mialam bardzo intensywny tydzien, konczylam na szybko wszystkie zlecenia, zeby byc na czysto przed rozpoczeciem pracy. Wprawdzie spalam dzis tylko 2 godziny i caly dzien pisalam, ale udalo sie! Wszystko pozamykane, jestem wolna! Jutro dzien na odpoczynek. Pojde po brystol i bede rysowac, bo wpada do nas za tydzien moj przyszly zieciu i umyslilam sobie zrobic karykature dzieciakow w strojach slubnych, w prezencie dla niego

odpoczne, wyzyje sie, w koncu zrobie cos, co na prawde lubie i przynosi mi to radosc
W pt za to idziemy z niemezem na randke, a w poniedzialek zaczynam prace (stresik jest

).
Najwieksza radosc dnia oczywiscie z wynikow badan. Dopiero teraz wiem, jaki mialam glaz na sercu, bo jak spadl, to az sie ziemia zatrzesla