A mnie cos dzis napadlo i posprzatalam caly dom... tylko podlog nie umylam zeby wiadra nie dzwigac... no i teraz napieprza mnie kregoslup
Na jutro planuje ulubiony obiadek meza i gofry ( znalazlam przepis dla cukrzykow! ) - ale cos czuje ze jednak przyjedzie pozno z PL i z walentynek nic nie bedzie ehhh
Monia no wlasnie...u mnie ciagle cos... teraz ta cukrzyca a przeciec czekam na wyniki watrobowe bo jednak ta cholestaza mnie dopadla tylko jakims cudem watroba sama z siebie wrocila do normy...nie wiem juz nie rozumiem o co chodzi a moja gin tez zwariowala.... no ale grunt ze chce badac i kontrolowac
Zycze Ci tego zebys sie oczyscila sama. Ja po poronieniu modlilam sie zeby to sie samo oczyscilo. W sumie mocno krwawilam ale ze akurat nadchodzily swieta Wielkiej Nocy lekarka podjela decyzje o lyzeczkowaniu zeby nie ryzykowac zadnego stanu zapalnego...i z dnia na dzien na stol...sam zabieg pod narkoza wiec idzie przezyc ale te uczucia ktore sie ma dookola...no mi bylo ciezko i nie chcialabym zebys tez to przechodzila wiec trzymam kciuki. Pij tego red bulla ile serce wytrzyma

jak cos to jestesmy z Toba
Turbo Ty jak cos napiszesz to ja sie tu smieje jak glupia do kompa!! teksty masz powalajace ...haha zylka pierdzaca!! no padlam... Molestuj meza zebysmy jutro wszytskie, a przede wszystkim Wy, mieli piekny prezent. Bardzo Ci tego zycze. Wiec teraz goraca kapiel i do roboty
Usiasa - sikaj sikaj sikaj! jutro rano wstane i jeszcze przed cukrem wpadne na forum obejrzec Twoje dwie krechy

wiec tam nie spij jutro za dlugo bo tu na zawal padniemy
Asa...jejku biedne Twoje dzieciaczki z ta tarczyca. Mam nadzieje ze znajdziesz w koncu dobrego lekarza dla nich, A Twoja corcia ma migreny? boshe jak mi jej zal... sama mam od 11 roku zycia wiec wiem co to znaczy...caly dzien w ciemnym pokoju z ciezkim zimnym recznikiem na lbie.... poczytaj o krwawniku, bo pomaga tylko ma jakies przeciwskazania o ktorych nie pamietam... byc moze ciaza

wiec moze Twoja corka moglaby pic taka herbatke? no i mi pomagala herbata z naparem ze swiezego imbiru pita rano i wieczorem. A najlepiej pojsc do neurologa bo czasem to od oczu moze byc np. Moze by jakies leki przypisal?
Domela... co by nie bylo dziecko to cud i powie Ci to kazda z nas bo wiele z nas stara sie o ten Cud dlugo i przechodzi czesto bolesna droge zeby to dziecko miec. Jednak nie wydaje mi sie zeby to byla ciaza. Testy juz by cos pokazaly. Dla spokoju ducha poszlabym na bete w pona.
jejku kogos pominelam

przepraszam ale zapomnialam juz co mialam napisac