Cześć dziewczyny
Widzę ze faktycznie tu dzisiaj cisza...
Domela - testy robiłaś popołudniu? Może coś tam się faktycznie poprzestawialo. Na pewno @ przyjdzie spóźniona. A na wszelki wypadek jeśli nic nie będzie się działo to pozostaje kolejny test czy beta...
Ślimaczku - Trzymam za Ciebie kciuki i za Twoją Zosieńkę, żebyście jak najszybciej mogły się zobaczyć i żeby Ci ułożyło trochę w końcu. Nigdy nie byłam w ciąży ale też mnie to zawsze bawi jak mówią ze ciąża to nie choroba i takie tam... każdy organizm jest inny u dla jednej kobiety to same super przeżycia, dla drugiej ogromne poświęcenie.
Monia - super przystojniak z Twojego synka. Na tym drugim zdjęciu jakie ma świetne pultaski na policzkach ☺
Staraczka - mam nadzieje ze u Ciebie to jednak nie @, ale skoro tak czujesz to czekamy na wieści jak sie rozkręci.
Ja czuję stres bo juz tak dawno nie testowalam a obiecałam ze jak @ się nie pojawi do niedzieli to siknę. No i jak narazie się nie pojawiła. Jedynie wczoraj plamienie koloru kawy z mlekiem jednorazowe i koniec. Strasznie się boję bo jakoś tak znów narobiłam sobie nadziei. Już zapomniałam jakie to uczucie wierzyć że jednak się udało i boję się tego rozczarowania. Głupie to - z jednej strony czuje jakby się udało, z drugiej rozsądek podpowiada ze nic z tego. Do dupy te starania :/