hej a ja do Was napisałam długą wiadomość na telefonie i mi się skasowała... ale mam nerwa. U mnie plamienia ustały, a to zły znak, bo do piątku jak się nie oczyści to szpital... nic mnie nie boli. Wypiłam celowo już 2 redbulle i trochę krwi się pojawiło, bo one rozrzedzają krew.. Kiwi pytalaś co robimy...

. Dziś miałam maraton po sklepach z młodym w poszukiwaniu kolejnego fotelika do auta i w pepco przymierzyć mu kurtkę na jesień, ale za długie rękawy i nic nie kupiliśmy, a ja się tylko spociłam goniąc go między regałami...
Marluna jak te krwawienie

? Ustało

? Byłaś gdzieś u lekarza

?
Leena - rany jak nie swędzenie to znowu ta cukrzyca pieprzona, ciągle jakieś problemy w ciąży, ale to już ponad 30 tydzień i coraz bliżej końca!!!
Jadzia - fajny ten lekarz!! Mi się wydaje, że ta wysoka prolaktyna mogła być powodem niepowodzeń, ale super, że tyle badań zlecił. Ty je robisz prywatnie czy na nfz one są? bo mam nadzieję, że ona też mi już jakieś konkrety zleci do badań, a jak nie to na własną rękę coś zrobię, choć ja uważam, że w grudniu to nadczynność tarczycy byla powodem, bo miałam bardzo złe wyniki.
Turbo - wykończysz tego męża przed samym porodem hahha niech korzysta, bo potem 6 tyg abstynencji, jak krocze natną itp. Trzymam kciuki za szybki, mało bolesny poród. Też się nacierpisz z powodu tych dłoni. Nikt mi nie powie, że ciąża jest super stanem. Chyba tylko psychicznie

i jak się czuje ruchy dzidzi. Poza tym to kupa dolegliwości i cierpienia dla kobiety.
Iza - jestem w szoku, że tyle leków, cudów trzeba pozażywać przed iv :/ jakieś wprowadzanie w menopauzę itp. Kosmos po prostu i tak dzielnie to wszystko znosisz! Podziwiam!!! Czego się nie robi dla posiadania dzieciątka!
Staraczka33 - czasem objawy @ i ciążowe są tak podobne, że ciężko pomylić eięc póki jej nie ma jest nadzieja!
Koko - spokojnie. WODY płodowe amortyzują

ja też mialam różne akcje w ciąży i z małym ok
Tandem - znowu te Taterki!!! Zazdroszcze prezentu!!! Super! Baw sie dobrze!
Asaguarela - rany!!! Straszne te wyniki tsh Twoich dzieciaczkow!! Dobrze ze porobilas te badania. Wiem ze sa problemy z endokrynologami. Gdzie chodzilas do Katowic

?. Ja na Powstancow do Wojewodzkiej Poradni.