tandem napisał(a)
motylek Świetny wózeczek, taki zgrabny
iza trzymam kciuki, by wysypka zniknęła; mój mąż też się ostatnio strasznie prorodzinny zrobił... nie wziął pod uwagę, że niedość, że ciąż trwa to i starania mogą trwać
dobrze, że kolejne zastrzyki znosisz lepiej, do poniedziałku już niedaleko!
lidzia na pewno będzie dobrze, maluchy ruchliwe, ale stresu nie zazdroszczę... córka się zaangażuje na pewno małe dzidziusie to nie rybki
pamiętam, jak miałam 10 lat urodziła się moja kuzynka, bardzo lubiłam się nią zajmować
monia będziemy pamiętać o kciukach w czasie rozprawy. no i egzaminu!
Dobrze, że mężowi już powiedziałaś, zawsze to inaczej, może wesprzeć. Trzymam kciuki, by wyniki dali do ręki.
kiwi dziękuję za kciuki!
jak często chodzisz na basen? ja wciąż po przeprowadzce nie ogarnęłam gdzie chodzić by popływać... wiem gdzie latem, bo bliziuteńko mam basen odkryty
sielanka szkoda, że nie do końca się dogadałaś w żłobku... myślisz, że nie ma już szans? może rzeczywiście powiedz, że uczulona?
marluna to chyba tak może być, że nic nie czujesz (nie mam doświadczenia
ale my tu wszystkie trzymamy kciuki, więc musi być dobrze!
kamila hihi- płaszcz przyjaciel kobiety
aha - i kopniak motywacyjny na ćwiczenia!
asaguarela co Ty robisz z tymi termometrami? trzymam kciuki za wytrwałość w ćwiczeniach
ja zawsze wolałam mel B od Chodakowskiej, może się dziś zmotywuję
W końcu też mam zdiagnozowaną niedoczynność, lekką bo lekką ale zawsze. I tak sobie tłumaczę, że to przez nią waga mi podskoczyła, ale przecież nie można tego zostawić samym tabletkom, hihi
ja 172cm i pierwszy raz w życiu dobiłam właśnie do 70kg (praca? tarczyca? stres?)
co mnie mega smuci... nie polecę chodakowskiej konkretnej, bo ja zawsze głównie o brzuch walczę
Paola 68 godzin to już zaraz! Dobrze, że Różyczka się rusza
I wysypiaj się, korzystaj, póki możesz
Chętnie bym wrzuciła fotki, ale nie mam czyich
turboslimak to w takim razie motywujemy do działań różnorodnych! słyszałam, że maliny są dobre, lubisz?
kaari bardzo dobrze, leniuchować też trzeba
basiaa02 witaj! a syn ile ma lat?
Leena trzymam kciuki, będzie dobrze, już tak blisko
Usiasia zwlekasz i zwlekasz, ale rozumiem i trzymam kciuki!
Właśnie policzyłam, że umowa kończy mi się w pracy grudzień 2017, więc każda ciąża teraz to już ryzyko, ech...
Tandem,no właśnie moja córa,z Chodkowskiej przeszla na Mel B ,mówi,że lepiej się jej ćwiczy 😉
Zobaczymy.
No ja właśnie też,w przeciągu 2 l. Przytylam jakieś 7,8 kg😐
Też największy problem to brzuch 😌
A co do termometru,to wyśliznął mi się z ręki,jak go chciałam zbić 😒
Został mi elek.,zapomniałam kupić dzisiaj,teraz się nie połapię zaś,testy owu od wczoraj wychodzą,jeszcze nie pozytywy ale blade są..