Dobry Wieczor
Mielismy zalatany i zapracowany weekend wiec nawet nie jestem w stanie Was nadrobic ;(
Pokoik juz pomalowany i wyglada tak przytulnie
Tandem kolorki to "roza pustyni" czyli bardzo ale to bardzo jasny roz na 3 scianach i na jednej kolor "fuksja" co wyglada jak malina z jagoda, dosc intensywny ale ladnie sie komponuje z jasnym rozem
Bylismy tez dzisiaj w szpitalu w ktorym chcialabym rodzic na zwiedzaniu i takiej prezentacji gdzie byl lekarz, dwie polozne i pielegniarka od dzieci. Juz lezalam w tym szpitalu ale duzo sie dowiedzialam i tylko utwierdzilam ze chce tam rodzic i juz sie zameldowalam

zwiedzalismy tez sale porodowe - fajne, przytulne i zroznicowane. Hahah moj kochany P nie zorientowal sie ze zwiedzamy porodowke

czyli jest dobrze
Nawet czasem robia "cesrake na zyczenia" jak sie ktos uprze ale nie polecaja i oferuja cala game metod znieczulenia czy zmniejszenia bolu. No i fajnie ze jak sie laduje na porodowce to jest jedna polozna ktora sie toba opiekuje a nie ze ciagle ktos inny przychodzi. To maly szpital wiec maja jeden pokoj rodzinny- piekny!! ale jak jest zajety a rodzina chce byc w komplecie to z 2 osobowej sali robia rodzinna. Zlaczaja lozka wstawiaja przewijak i oddaja do dyspozycji

wiekszosc jest totalnie nowa. No wiec mialam pozytywny acz meczacy weekend.
Motylku, ktoras dziewczyna ma racje - rob paznokcie bo masz talent i gdybym mieszkala blizej to bym byla twoja stala klientka i gdy tylko patrze na swoja pazury to wzdycham i marudze mojemu mezowi ze cie tu nie ma
Ehhh w Polsce ciezko z finansami, wiec nie ma sie co dziwic ze ludzie emigruja
Asa tak mi przykro ze sie nie udalo

ale moze w tym cyklu? za Ciebie i wszystkie staraczki trzymam kciuki !!
Ja mam nadzieje ze jutro beda juz wyniki moich prob watrobowych bo swedzenie znowu przybiera na sile

troche ulzylo jak przeszlam na diete watrobowa ale znowu wraca

tryzmajcie kciuki ...