Hej dziewczyny, ja po dwóch dniach imprez, ciągle na antybiotykach i przeciwbólowych, głowa mi pęka.
Ale za to -odpowiadając na pytanie asaguareli- po 50dc (życiowy rekord) i bez spadku temp, @ przyszła (idealnie, na imprezy....) i dziś mam 3dc. A więc jutro lecę na badania, które miałam zrobić 3-5dc, a w środę gin.
Tyyle miałam do nadrabiania.
Kazia przykro mi z powodu negatywu, rozumiem, że masz dość, ale wiesz, że jesteśmy tu po to by Cię wspierać
asaguarela u Ciebie to taka huśtawka negatyw-cień-negatyw, kurczę o co chodzi? przykro mi, ale wierzę, że jeszcze będzie dobrze!
lidzia jak przetrwałaś podróż pociągiem z córką z Wawy? Podobało jej się na feriach?
karolina55 witam i gratuluję 5 tygodnia, trzymam kciuki za przyjemną ciążę
kamila ogormnie mi przykro z powodu fasolki i wujka! zaopiekują się sobą wzajemnie, ale rozumiem, że teraz żadna pociecha nie pomoże...
sielanka filmik o tacie bardzo pozytywny

te azjatyckie reklamy i filmiki są takie ładne

temp u Ciebie obiecująca, trzymam kciuki!
kaari super, że u lekarza pozytywnie i dobrze, że znasz takie mikstury, które przeganiają katar, może następnym razem skorzystam
jadzia ale masakra z tym kontem babci, niektórzy ludzie są niereformowalni po prostu :/ gratuluję poprawy wyników i trzymam kciuki by dietka pomogła tak, by jednak cukrzyca ciążowa Cię ominęła.
pepitka ta historia badań w Krk to zupełna masakra! jak tak można stresować pacjenta... Dobrze, że wszystko się jednak pozytywnie skończyło.
werkaa daj znać jak tam hula hop

czy jesteś zadowolona z zakupu?
paola słodkie skarpetusie

ja kiedyś kupilam jednego bodziaka i sukieneczkę, zdecydowanie dla dziewczynki

Mój mąż też często zasypia przy puszczonym wieczorem filmie, na szczęście nie chrapie. Twój to ewenement jakiś,że te operacje nie pomogły! No i kurczę uważaj na siebie, a nie akrobacje łazienkowe wyczyniasz.
usiasia też uważam, że najłatwiej sprawdzić wagę według BMI; jeśli jest w normie ale górnej granicy to można jeszcze trochę w dół próbować.
Leena jaki kolor pokoiku wybraliście? jakieś fotki?
stencel_ka dziękuję za życzenia
paulaG kurczę, przykro mi z powodu negatywów; wiem co przechodzisz, mi też cykl się wydłużył i to aż do 50dc, nadal nie wiem dlaczego... ale może u Ciebie owu się przesunęła i pozytyw jeszcze będzie? trzymam kciuki!
monia rzeczywiście to masakra ile pieniedzy na te testy się zużywa... O tym jak szkodliwy może być jod znad morza nie słyszałam, dobrze, że piszesz. Jejku nie wiedziałam, że tak u Ciebie wygląda z tą opcją operacji. No i co się dzieje, że tak Ci ta beta skacze... Trzymam kciuki, żeby jednak fasolka sobie poradziła! no i szybko musisz jakiegoś mądrego endo znaleźć...
turboślimak trzymam kciuki, by jednak skurcze ustąpiły i poród jeszcze troszkę się odsunął w czasie. Patent na niepicie piwa świetny, wykorzystałabym podobny kiedyś w przyszłości z mężem, z tym, że my mamy szpital 5 minut pieszo od domu no i nie mamy auta, tylko rowery
No to chyba tyle. Dodam jeszcze,że podczas jednej z imprez gadałam sobie z koleżanką, która przyznała się,że ma pcos i obiecałyśmy wspierać się w staraniach. Więc wierzę,że będzie pozytywnie