Paola_33 napisał(a)
A czemu jutro nieczynne /
bo robiłam badanie w punkcie pobrań, po nim dopiero mi powiedziała pani, że jutro nieczynne, wyjątkowo i wyniki dopiero w środę - a ja na to jak to? nie da się wcześniej jakoś? Więc dała mi kartę stałego klienta, wpisała do moich danych numer karty i powiedziała, że po południu powinien już być wynik...
Mam nadzieję, że albo jutro już mi zadziała, albo odpiszą na maila który wysłałam na 'pomoc' ich strony, albo uda mi się dodzwonić gdziekolwiek i dowiem się wyniku...

((
Monia, ojej... a co ostatnio mówiła Ci lekarka, jak zinterpretowała poprzednią sytuację? kurczę, coś trzeba z tym zrobić, żebyś nie miała takiej sytuacji co miesiąc....
kiwi super, że planujesz się bardziej zaangażować, będziemy się wzajemnie wspierać, bo u mnie to jeszcze potrwa...
kamila, straszne z tym brakiem możliwości zwolnienia! kuzynka mieszka w Holandii i tam musiała wziąć macierzyński 1 miesiąc przed porodem i 3 po, inaczej nie ma opcji... czyli wygląda na to, że w Polsce rozpieszczają ciężarne?
co do Holandii to słyszałam taką interpretację, że oni nie potrzebują dużo dzieci, bo i tak mają za mały kraj, żeby wszystkich zmieścić...